Φάμελλος: «Η εκλογή του Τουφάν Ερχιουμάν δημιουργεί θετικές προσδοκίες – Στηρίζουμε την άμεση επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν στον Κραν Μοντανά»

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η εκλογή του Τουφάν Ερχιουμάν δημιουργεί θετικές προσδοκίες για τη λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλο.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο ως επιλογή ειρήνης και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο.
  • Τονίζεται η ανάγκη για άμεση επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν στον Κραν Μοντανά, χωρίς στρατεύματα κατοχής και εγγυήσεις τρίτων.

«Η εκλογή του Τουφάν Ερχιουμάν δημιουργεί θετικές προσδοκίες. Η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο είναι επιλογή ειρήνης και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Κύπρος δικαιούται ένα μέλλον χωρίς στρατεύματα κατοχής και εγγυήσεις τρίτων, με αμοιβαίο σεβασμό και ασφάλεια.

Στηρίζουμε την άμεση επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν στον Κραν Μοντανά, στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ για τη διζωνική δικοινοτική Ομοσπονδία», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.