Εύα Καϊλή: Ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου σήμερα – Κρίνεται αν θα παραμείνει στη φυλακή ή όχι

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την Εύα Καϊλή. Στις 10 π.μ. (ώρα Ελλάδος) θα εμφανιστεί στο προδικαστικό συμβούλιο προκειμένου να καταθέσει εκ νέου.

Qatar Gate: Νέες αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή και τα χρήματα στο σπίτι της

Η Εύα Καϊλή, η οποία παραμένει στις φυλακές του Χάρεν για την υπόθεση του Qatar Gate, αναμένεται να ζητήσει την αποφυλάκισή της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Έτσι οι δικαστές θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα παρατείνουν την κράτησή της ή θα βγει με περιορισμούς και συγκεκριμένα με «βραχιολάκι».

Ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται από την Δευτέρα στις Βρυξέλλες, τόνισε ότι η Εύα Καϊλή θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να το αποδείξει.

Qatar Gate: Η πρώτη κατάθεση της Εύας Καϊλή – «Δεν μπορώ να εξηγήσω τα χρήματα στο σπίτι μου, αλλά το έκανε ο άντρας μου»

Τα βλέμματα τώρα είναι πάνω στις δικαστικές Αρχές καθώς πολλά εκτιμάται ότι θα κριθούν από τα όσα έχει ήδη καταθέσει o Παντσέρι ύστερα από τη συμφωνία του με τη βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία.

«Ο Αντόνιο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια και να συμβάλει στην αποτελεσματικότητα των ερευνών. Υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας με τη Βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία σε κατάσταση πραγματικού ψυχολογικού σοκ», δήλωσε ο δικηγόρος του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή.

Είναι στη διάθεση των ανακριτών όλη την ημέρα και τη νύχτα για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ελπίζει να μην τύχει τίποτα το οδυνηρό στη σύζυγό του και στην κόρη του», είπε ο Ουτεντάλ.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι «οι επόμενες ανακρίσεις του Παντσέρι αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, με μυστικές συναντήσεις»  και ότι «πέρα από το ότι η ποινή του θα μειωθεί στον ένα χρόνο φυλάκισης, πέτυχε αυτό που ήθελε, να μην αποκρύψει τίποτα από όλο αυτόν το φάκελο».

Κάποιοι εκτιμούν ότι οι εξελίξεις με τον Παντσέρι δεν είναι θετικές για την Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ