Qatar Gate: Νέες αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή και τα χρήματα στο σπίτι της

Νέες αποκαλύψεις για το Qatar gate, σχετικά  με τα εντάλματα σύλληψης της κόρης και της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι, τον οποίον φαίνεται ότι η σύζυγός του καθοδηγούσε για το πώς θα ξεπλένει τα χρήματα που λάμβανε από το Κατάρ και το Μαρόκο, έκανε σήμερα ο ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκαλύψεις η φύλαξη των χρημάτων του Παντσέρι στο σπίτι της Εύας Καϊλή ξεκίνησε πριν από την πανδημία.

Le Soir για Qatar Gate: Η αντίδραση του Κοτσολίνο στο αίτημα άρσης της ασυλίας του

Οι ποινές που προβλέπονται για τις πράξεις που κατηγορούνται η σύζυγος και η κόρη του Παντσέρι,  φτάνουν στα 5 χρόνια, ενώ η έρευνα για την εμπλοκή τους συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

Πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Εύα Καϊλή,  φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της,  ότι η φύλαξη των χρημάτων στο σπίτι της, στις Βρυξέλλες, ξεκίνησε πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Μέτσολα για Qatar Gate: Η εμπιστοσύνη που χτιζόταν πάνω από 20 χρόνια και καταστράφηκε σε λίγες μέρες

Η Εύα Καϊλή, φέρεται να δηλώνει επίσης ότι  τα χρήματα δεν ήταν του συζύγου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.  Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις ή δεν εξήγησε, πώς είναι δυνατόν να μην γνώριζε τι κρυβόταν πίσω από τον πακτωλό χρημάτων που έφερνε για φύλαξη στην οικία της, ο σύζυγός της.

Σε πέντε ημέρες αναμένεται εκ νέου η Εύα Καϊλή να βρεθεί αντιμέτωπη με τις βελγικές αρχές, αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισής της.

Qatar Gate: Εμβάσματα από δύο ΜΚΟ σε λογαριασμό της κόρης του Παντσέρι – Τι αποκαλύπτει η La Repubblica

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ