Επίθεση Πάγκαλου – Ποιον είπε εθνικοσοσιαλιστή και κομπλεξικό

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος κατά υπουργού της Κυβέρνησης.

Στόχος του ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, με αφορμή τη στάση του για την αριστεία στο εκπαιδευτικό σύστημα.

«Πάσχουμε από ελίτ, μάς λείπει η ξεχωριστή άρχουσα ομάδα… εκτός αν θέλουμε να βράζουμε μες στο ζουμί μας και να ικανοποιηθούμε με βλακώδεις φλυαρίες», είπε μεταξύ άλλων.

«Ο πραγματικός αριστερός θέλει την αριστεία. Ο Μπαλτάς είναι εθνικοσοσιαλιστής, απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου… Είναι η νοοτροπία τους τέτοια ό,τι δεν καταλαβαίνουν το εξαφανίζουν, ζούμε μια υφέρπουσα δικτατορία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, καυτηριάζοντας παράλληλα την κατάργηση της αριστείας και των πρότυπων – πειραματικών σχολείων από το ΠΑΣΟΚ το ’81.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο «πάσχουμε από ελίτ, μάς λείπει η ξεχωριστή άρχουσα ομάδα… εκτός αν θέλουμε να βράζουμε μες στο ζουμί μας και να ικανοποιηθούμε με βλακώδεις φλυαρίες

«Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν κόστισα παρά μόνο τα ρούχα μου και τα τροφεία μου, δεν κόστισα μια δραχμή στους γονείς μου», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

«Το κράτος άρχισε ήδη να μην πληρώνει θα φτάσουμε τέλη Μαρτίου, που το κράτος δεν θα μπορεί όντως να πληρώσει και ‘τότε θα γίνει το ‘έλα να δεις. Οδεύουμε στην κατάσταση να μην πληρώσουμε τους δανειστές μιλάμε για χρεοκοπία και για δραχμή, θα πρόκειται για ιστορική καταστροφή» προειδοποίησε δε ο κ. Πάγκαλος, με αφορμή σχόλια κύκλων του ΥΠΟΙΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ