Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τι δήλωσε ο Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση με τον Παπανδρέου

Συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου είχε σήμερα ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός ενόψει των εκλογών για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σε δήλωσή του, ο Βασίλης Κεγκέρογλου κάνει λόγο για “γόνιμη συζήτηση” και σημειώνει ότι “ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά
προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας”.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου

Αναλυτικά, ο Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:

“Σήμερα, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασφάλιση της ενότητας και της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας.

Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της Προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει ΑΞΙΑ και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις.

Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Οκτωβρίου 1981”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ