Εκλογές 2023: Ποια έδρα θα κρατήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος

Σε τρεις περιφέρειες – Λάρισα, Αχαΐα και Α’ Θεσσαλονίκης – ήταν υποψήφιος ο Κυριάκος Βελόπουλος στις εκλογές. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ποια έδρα αποφάσισε να κρατήσει, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σχετικά με το ποιοι βουλευτές εκλέγονται με το κόμμα.

«Μετά από πολλή σκέψη και λόγω της υπέρμετρης αγάπης που τρέφω για τη Λάρισα, αποφάσισα να κρατήσω την έδρα στο νομό. Πρέπει να επισημάνω το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε η πρώτη σε σταυρούς στο νομό Λάρισας Κοντογιάννη Χριστίνα. Ακούγοντας την απόφασή μου και δίχως καμία αντίδραση ή αντίρρηση, μού επεσήμανε ότι το κοινό καλό είναι πάνω από οποιαδήποτε καρέκλα.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακή για τα ελληνικά χρονικά αυτή η αξιακή συμπεριφορά, διότι αποδεικνύει ότι η Ελληνική Λύση δεν κυνηγά καρέκλες, αλλά επιδιώκει το καλό της πατρίδας, της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Την ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου γι’ αυτή την συμπεριφορά, που δείχνει το δρόμο για όλους τους Έλληνες και όλα τα μέλη της Ελληνικής Λύσης», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Αγαπητές Συνελληνίδες και αγαπητοί Συνέλληνες!!!! Ο αγώνας συνεχίζεται και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση! Το ποσοστό μας στη Λάρισα πρέπει να ανέβει γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα και η μόνη πραγματική λύση για την πατρίδα μας! Είναι τιμή μου που ο Πρόεδρος μας κ. Κυριάκος ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΣ, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση επέλεξε να πάρει την έδρα της Λάρισας! Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και πρέπει να αποδείξουμε τι αξίζουμε! Για μια δική μας Ελλάδα! Σας ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τον κοινό μας αγώνα!» είχε δηλώσει η Χριστίνα Κοντογιάννη.

Μετά την απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα στο Νομό Λαρίσης, την έδρα για την Ελληνική Λύση στην Αχαΐα καταλαμβάνει ο Γιάννης Λαϊνιώτης.

«Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μού επέδειξε. Ήταν ύψιστη τιμή για μένα η απόφαση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μας στην Αχαΐα, δίνοντας μου τώρα και τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τις συμπολίτισσες μου και τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους, στη Βουλή. Δεσμεύομαι ότι θα τον δικαιώσω για την επιλογή του στο πρόσωπο μου, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για την κοινωνία, για την Αχαΐα, για μια εθνικά περήφανη και κυρίαρχη Ελλάδα» δήλωσε.

Τέλος, τις δύο έδρες στην ‘Α Θεσσαλονίκης παίρνουν οι Συμεών Κουπέλογλου και Χρήστος Αμανατίδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ