Διαμαντοπούλου κατά Κασσελάκη: «Προσεχώς τίτλοι τέλους» – Πυρά από Χαρίτση εναντίον της για το μεταναστευτικό

Επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε η Άννα Διαμαντοπούλου μέσω μίας ανάρτησής της στα social media, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «δημιουργεί αποστροφή στον κόσμο του κέντρου, αφού πριν έκανε το ίδιο με τον κόσμο της αριστεράς. Προσεχώς: Τίτλοι τέλους».

Στη σχετική ανάρτησή της η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου σχολίασε συγκεκριμένα:

«Αν στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη ερχόταν ο Στέφανος Κασσελάκης θα ήταν πολιτισμική ανατροπή. Αν απλά δεν ερχόταν ήταν αναμενόμενο. Το ότι δεν ήρθε και έβρισε χυδαία τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη δημιουργεί αποστροφή στον κόσμο του Κέντρου, αφού πριν έκανε το ίδιο με τον κόσμο της Αριστεράς. Προσεχώς: ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ».

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, παρότι είχε προσκληθεί και υπήρχε κάθισμα με το όνομά του.

«Τί δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Πυρά Χαρίτση κατά Διαμαντοπούλου

Τα πυρά του κατά της πρώην υπουργού και Επιτρόπου της ΕΕ, Άννας Διαμαντοπούλου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή το μέλλον της Ευρώπης σε συνάρτηση με το μεταναστευτικό.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Χαρίτσης, «χτες η κ. Διαμαντοπούλου, σε δημόσια εκδήλωση, ευχήθηκε να μη γίνει η Ευρώπη «σκουρόχρωμη». Απορώ ειλικρινά αν αυτό έμαθε από τη θητεία της επί μακρόν σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς: να μιλάει σαν εκπρόσωπος της αποικιοκρατίας και του φυλετισμού του 19ου αιώνα».

«Αλλά πέρα από αυτό τέτοιες λογικές είναι οι αιμοδότες της άκρας δεξιάς» σχολίασε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καταλήγοντας πως «η κανονικοποίηση του ρατσισμού, η εργαλειοποίηση της ανασφάλειας, η αδυναμία ουσιαστικής συζήτησης για τις παγκόσμιες ανισότητες εκεί οδηγεί. Και αυτό δεν το αλλάζουν οι όποιοι όρκοι στον «ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ