Βαγγέλης Παπαδόπουλος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είναι ωραίο πρωί-πρωί να βλέπεις μία χοντρή και έναν άλλο νεαρό να κουνιούνται πάνω σε κάτι μαξιλάρια»

Χθες (6/11) η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τα όσα δύσκολα βίωσε την εποχή του «Πρωινού Καφέ».

Μάλιστα η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε λόγο και για έναν «μεγάλο σε ηλικία δημοσιογράφο που έλεγε ότι “Δεν γίνεται να αναλάβουν αυτοί οι δύο άνθρωποι τον «Πρωινό Καφέ», που είναι άσχημοι, χοντροί…”».

Σήμερα (7/11) μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος απάντησε στη Κατερίνα Ζαρίφη.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Τότε λοιπόν είπα αν θυμάμαι καλά, ότι δεν είναι ωραίο σαν τηλεοπτικό θέαμα πρωί-πρωί όταν ξυπνάς να βλέπεις μία χοντρή και έναν άλλο νεαρό να κουνιούνται πάνω σε κάτι μαξιλάρια, να χορεύουν, διότι είναι ένα αντιαισθητικό θέαμα.

Χοντρός είναι και «Ο Χοντρός με τον Λιγνό» και άφησαν εποχή στον κινηματογράφο. Κανείς δεν θεώρησε προσβολή η βλασφημία, όταν λέγανε να πάμε να δούμε «Τον Χοντρό και τον Λιγνό».

Μπορεί να ήταν χοντρή, αλλά το θέαμα που παρουσίαζε να ήταν ωραίο για την τηλεόραση. Αυτό λοιπόν το θέαμα, το προϊόν το τηλεοπτικό κατά την δική μου κρίση δεν ήταν ωραίο. Αυτό είπα! Αλλά παρεξηγήθηκε και είπαν ότι έδειξα την αντιπάθειά μου στις χοντρές. Μα εγώ έχω φίλες χοντρές, δεν είναι πρόβλημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ