Νανά Παλαιτσάκη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ντροπή αυτό που του έκαναν»

Διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light. Σήμερα (7/11) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, με την Νανά Παλαιτσάκη να δηλώνει πως αυτό που έκαναν στον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι ντροπή.

«Ντροπή αυτό που του έκαναν του Μικρούτσικου! Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά αν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι δεν σ’ έχουν συναντήσει, είναι εχθροί σου.

Καταρχάς έκαναν κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο. Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον κρεμάει στα μανταλάκια, που τον ξεφτιλίζει, γιατί τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι το οποίο είναι ντροπή για τη τηλεόραση!» εξήγησε η Νανά Παλαιτσάκη.

Ακόμα, η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε: «Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω στον δέκτη μου, δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω από τις σκέψεις των ανθρώπων. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το γεγονός. Εγώ κρίνω τα γεγονότα.

Τι σχέση έχει η παρέμβαση του Μικρούτσικου στη Σίσσυ Χρηστίδου, με αυτό που γίνεται στο ίδιο του το σπίτι. Αν εμένα ο Γιώργος Μπέζας μου το είχε κάνει αυτό, θα είχα φύγει από την εκπομπή. Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ