Νέα γκρίνια της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι – «Ο Κάρολος δεν μας κάλεσε στα γενέθλιά του»

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντα και το Μπάκιγχαμ και να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ. Ωστόσο συνεχίζουν να συγκρούονται και να ασχολούνται με το βρετανικό παλάτι, γεγονός που τραβάει πάντα την προσοχή των ΜΜΕ.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έκαναν μία εμφάνιση – έκπληξη στο σόου της Κέιτι Πέρι

Αυτή την φορά εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν τους έχει καλέσει στο πάρτι για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων του τις 14 Νοεμβρίου. Ο εκπρόσωπος διέψευσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times, που ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι απέρριψε την πρόσκληση να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων του πατέρα του.

«Δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με μια πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι Sunday Times ανέφεραν λάθος αυτήν την ιστορία», είπε εκπρόσωπος των Σάσεξ.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε ότι όχι μόνο δεν προσκλήθηκαν αλλά δεν γνώριζαν καν ότι θα γινόταν πάρτι γενεθλίων μέχρι την ημέρα που το διάβασαν στις εφημερίδες.

«Δεν είχαν λάβει καμία πρόσκληση και αγνοούσαν ότι (σ.σ. θα γίνει) οποιαδήποτε γιορτή μέχρι να βγουν τα ρεπορτάζ», σημείωσε η πηγή. Μάλιστα πρόσθεσε ότι συνήθως οι Σάσεξ κανονικά θα είχαν συμπεριληφθεί σε σχέδια για σημαντικά γεγονότα, παρά το διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ τους και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας.

«Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχουν (σ.σ. συμπεριληφθεί) και αυτό είναι εντάξει. Είμαι βέβαιος ότι ο δούκας θα βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσει ιδιωτικά για να ευχηθεί στην Αυτού Μεγαλειότητα χρόνια πολλά όπως έκανε πάντα», ανέφερε η ίδια πηγή.

Φίλος του ζευγαριού σημείωσε ότι το βρετανικό παλάτι είναι πιθανόν να βρίσκεται πίσω από την «διαρροή» στους Sunday Times και την πληροφορία ότι ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τα γενέθλια του πατέρα του. Ο λόγος, όπως εξήγησε η ίδια πηγή, μπορεί να είναι μία προσπάθεια από το παλάτι να αλλάξει η ατζέντα της συζήτησης από το πρόσφατο ταξίδι του βασιλιά Καρόλου στην Κένυα, το οποίο δεν πήγε καλά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ