Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα διαρκέσει δεκαετίες – Τι υποστηρίζει πρώην συντάκτης του Vanity Fair

Ο πρώην συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέιντον Κάρτερ, ισχυρίζεται ότι ο γάμος μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα διαρκέσει «χρόνια και όχι δεκαετίες».

«Θα μετρούσα τη διάρκεια του γάμου σε χρόνια και όχι σε δεκαετίες», είπε ο Κάρτερ, 74 ετών, στους Sunday Times σε μια νέα συνέντευξη.

«Νομίζω ότι έχει ρίξει τα δίχτυα της γύρω από τον φτωχό Χάρι και πήρε αυτό που ήθελε: φήμη, χρήματα και έναν τίτλο. Η χρησιμότητά του γι’ αυτήν μειώνεται καθημερινά» σχολίασε.

Ο Κάρτερ στοιχηματίζει επίσης ότι η Μέγκαν Μαρκλ, 42 ετών, δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική. Η Δούκισσα του Σάσεξ πρωταγωνίστησε στο δράμα “Suits” πριν παντρευτεί τον Χάρι, το 2018.

«Αν υπάρχει στα σκαριά μια εκπομπή «Real Housewives of Montecito», θα ήταν μια καλή προσθήκη», είπε χαρακτηριστικά ο Carter, που ήταν συντάκτης του Vanity Fair από το 1992 έως το 2017.

Οι προβλέψεις του έρχονται καθώς το βασιλικό ζεύγος εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου να παρακολουθεί την τελευταία συναυλία «PLAY» της Katy Perry στο Resorts World Theatre στο Λας Βέγκας.

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι Netflix
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φωτογραφήθηκαν μέσα στην κουζίνα τους στο Frogmore Cottage στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix

Το ζευγάρι – που ξεκίνησε να βγαίνει το 2016 και αποχώρησε από τη βασιλική ζωή το 2020 – παρακολούθησε επίσης πρόσφατα ένα συνέδριο ψυχικής υγείας στη Νέα Υόρκη, όπου η Μαρκλ είπε ότι “το να παντρευτώ τον Χάρι είναι ένα από τα «πιο σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη τη ζωή μου» εκτός από τη μητρότητα”. 

Η Μαρκλ έκανε τη δήλωση λέγοντας ότι είναι τρομοκρατημένη για τη μέρα που τα δύο παιδιά τους – ο πρίγκιπας Άρτσι, 4 ετών και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών – αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

«Ως γονείς, αν και τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά, είναι 2,5 και 4,5… αλλά τα social media δεν εξαφανίζονται», εξήγησε η Μέγκαν Μαρκλ. «Νομίζω ότι από το σχεδιασμό, υπήρχε ένα σημείο εισόδου που υποτίθεται ότι ήταν θετικό στη δημιουργία κοινότητας και κάτι έχει μεταβιβαστεί». Συγκεκριμένα, η συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Χάρι και τη Μαρκλ τείνει να είναι αρνητική, ανακάλυψαν οι ερευνητές.

Τα σχόλια του Κάρτερ ακολουθούν επίσης τα σχόλια ενός βασιλικού δημοσιογράφου που υποστηρίζει ότι ο Χάρι έχει γίνει  εντελώς «εξαρτημένος» από την Μαρκλ «για την κοινωνική του ζωή».

«Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει έναν κύκλο φίλων που βρίσκονται και με τους οποίους μπορεί να χαλαρώσει μέσα στο Montecito, το οποίο έχει πληθυσμό ηλικιωμένων, και είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει τον αντίκτυπο του», δήλωσε ο συγγραφέας Phil Dampier στο The Mirror την περασμένη εβδομάδα .

«Όχι μόνο έχασε την οικογένειά του, τη βασιλική του ιδιότητα και τις στρατιωτικές του σχέσεις, αλλά έχασε και πολλούς φίλους», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Χάρι πλήρωσε «ένα τεράστιο κόστος» φεύγοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ