«Βόμβες» από τον ανεπίσημο εκπρόσωπο του Χαρι και της Μέγκαν για τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ

Ο Omid Scobie, ο δημοσιογράφος που θεωρείται ο ανεπίσημος εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ξεκίνησε μια νέα επίθεση κατά της βασιλικής οικογένειας προωθώντας το νέο του βιβλίο.

Στο βιβλίο του με τίτλο “Endgame”, που αποκάλυψε την τελευταία εβδομάδα με μια περιγραφή στο Amazon, περιγράφει την τρέχουσα κατάσταση της βρετανικής μοναρχίας.

Χαρακτηρίζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ως “πεινασμένο για εξουσία” και τον βασιλιά Κάρολο ως “αντιλαϊκό”. Το βιβλίο αναφέρεται σε έναν αντιδημοφιλή βασιλιά, έναν διάδοχο του θρόνου που πεινά για εξουσία, μια βασίλισσα που είναι πρόθυμη να χρησιμοποιήσει επικίνδυνα μέσα για να διατηρήσει την εικόνα της, και έναν πρίγκιπα που αναγκάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή αφού προδόθηκε από την ίδια του την οικογένεια.

Μια πηγή που δημοσιεύθηκε στη Mail on Sunday ανέφερε: “Ειπώθηκε ότι το βιβλίο περιέχει σοβαρές επικρίσεις, πολύ σκληρές. Είναι απίθανο το παλάτι να αντιδράσει, αλλά αν υποβληθούν κατηγορίες για ρατσισμό, αυτές θα αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα.”

Κατά τη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν καταγγείλει ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εκφράσει ανησυχία σχετικά με το χρώμα του δέρματους του γιου τους κατά τη γέννησή του.

Το βιβλίο “Endgame”, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου, πιθανόν να προκαλέσει περαιτέρω ανησυχία στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Δεν είναι γνωστό αν οι Σάσεξ είχαν κάποια συμβολή στη συγγραφή του βιβλίου, αν και ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι έχει μιλήσει με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το βιβλίο, με υπότιτλο “Μέσα στη βασιλική οικογένεια και ο αγώνας της μοναρχίας για επιβίωση,” χαρακτηρίζεται ως “εκρηκτική” ματιά των γεγονότων που συνόδευσαν το θάνατο της βασίλισσας.

«Θα σκάνε οι βόμβες η μία μετά την άλλη»

Ο Scobie ισχυρίζεται ότι συνεντεύξεις του προήλθαν από “τρέχοντα και πρώην μέλη του παλατιού, έμπιστους φίλους των μελών της βασιλικής οικογένειας, ακόμη και από τα ίδια τα μέλη της οικογένειας.”

Μια πηγή από τον χώρο των εκδόσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, που επικαλείται η Daily Mail, δήλωσε: “Κυκλοφορούν φήμες ότι από αυτό το βιβλίο θα ακολουθήσουν ανατρεπτικές αποκαλύψεις, μερικοί ακόμα υποθέτουν ότι μπορεί να γίνει αναφορά στο πρόσωπο που εξέφρασε ανησυχία για το χρώμα του δέρματος του γιου της Μέγκαν και του Χάρι, του Άρτσι.”

Οι τίτλοι των κεφαλαίων του βιβλίου υπόσχονται αποκαλύψεις, όπως “Ασταθές έδαφος: Η βασίλισσα είναι νεκρή, η μοναρχία αντιμετωπίζει προβλήματα,” “Η πτώση του πρίγκιπα Άντριου: Σκάνδαλο, ντροπή και αποσιώπηση,” “Φυλή και βασιλείς: Θεσμική μισαλλοδοξία και άρνηση,” “Ο πρίγκιπας Χάρι σε αποστολή.”

Ο εκδότης του βιβλίου Harper Collins δήλωσε ότι το βιβλίο θα “προκαλέσει αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο,” ενώ ο Scobie προειδοποίησε ότι θα αποκαλύψει στιγμές για τις οποίες οι βασιλείς θα έπρεπε να “ντρέπονται.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ