Μπάρκας στον Realfm 97,8: Με προβληματίζει ότι ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει παρουσία στην Βουλή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 δήλωσε πως «ήταν μια νίκη όλων των υποψηφίων, με την έννοια ότι ήταν μεγάλη η συμμετοχή των ψηφοφόρων. Είναι σημαντικό που βγάζει κάποιος και πολιτικά συμπεράσματα».

Καραμέρος στον Realfm 97,8: Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο – Να μην πάμε σε δεύτερο γύρο

«Έχουμε ένα αποτέλεσμα όπου ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρώτος και η Έφη Αχτσιόγλου δεύτερη. Θα γίνει μια δεύτερη εκλογική μάχη και θεωρώ ότι είναι στοίχημα όλων μας η ενότητα του κόμματος την επόμενη ημέρα. Είναι κάτι που πρέπει να απαιτήσουμε όλοι μας, ακόμα και αν είχαμε ταχθεί στο πλευρό του ενός ή του άλλου υποψηφίου» σχολίασε.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης δεν είναι κοινοβουλευτικός απάντησε πως «Με προβληματίζει διότι δεν θα έχει παρουσία στην Βουλή. Η Βουλή είναι νεοεκλεγμένη, φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης εκ του αποτελέσματος έχει μια δυναμική που θα του δώσει τον αέρα των 4 ετών. Με προβληματίζει διότι οι υποψήφιοι του επικρατείας δεν είναι αναλώσιμοι. Είναι άνθρωποι που μπήκαν στη Βουλή και σε μια θέση όπως αποφασίστηκε από την τότε ηγεσία του κόμματος και προφανώς δεν θεωρώ ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να δώσει τον χώρο στον κ. Μητσοτάκη να αλωνίζει στη Βουλή μόνος του, ούτε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μπορεί να μιλά δια αντιπροσώπου, κατά την προσωπική μου άποψη».

«Τα κόμματα πρέπει να είναι κόμματα αρχών. Βεβαίως θα πρέπει ο αρχηγός να παίζει ιδιαίτερο ρόλο, παρόλα αυτά πρέπει να έχουμε ένα κόμμα με αρχή, μέση και τέλος και αρχές που σέβονται όλοι και που οι αποφάσεις θα γίνονται δεκτές από όλους» κατέληξε ο κ. Μπάρκας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ