Καραμέρος στον Realfm 97,8: Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο – Να μην πάμε σε δεύτερο γύρο

«Θα ήθελα να εκφράσω μια ανάγκη, νομίζω εκφράζει πολλές και πολλούς από τους 146.000 που ψήφισαν χθες σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας σε 530 σημεία της Ελλάδος. Είναι πραγματικά αναγκαίο να πάμε σε δεύτερο γύρο; Το θέτω εγώ τώρα. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο δεν ήταν θολό. Δύο νέοι άνθρωποι, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Στέφανος Κασσελάκης, επιβραβεύτηκαν από ένα μεγάλο εκλογικό σώμα» είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Κασσελάκης – Αχτσιόγλου: Τα ισχυρά χαρτιά και οι ζυμώσεις των δύο «μονομάχων» λίγο πριν από τις δεύτερες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ

«Θα ήθελα να υπάρξει μια συνεννόηση προκειμένου να μην τραυματιστεί η ενότητα στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τον δεύτερο γύρο, αν υπάρχει δυνατότητα να υπάρξει αυτή η συνεννόηση και αυτή η συμφωνία να αποφευχθεί ο δεύτερος γύρος» πρόσθεσε.

«Παρά την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Σωκράτης Φάμελλος, θα τεθεί ένα ζήτημα σε περίπτωση επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δεν είναι κοινοβουλευτικός. Τα σενάρια περί αλλαγών στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αφορούν τον κ. Όθωνα Ηλιόπουλο ευθέως και πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Είναι ένας δύσκολος συσχετισμός και μια δύσκολη άσκηση» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Η νίκη Κασσελάκη στον πρώτο γύρο και το ισχυρό προβάδισμα ενόψει δεύτερου – Πώς θα διαμορφωθούν οι συμμαχίες

«Το χθεσινό μήνυμα δεν ήταν θολό, ήταν ξεκάθαρο. Ήταν ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα. Είναι σαφές ότι οργανωτικά δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη προσέλευση» συνέχισε και σημείωσε πως «σε μια Κυριακή οι πολίτες, έκαναν αυτό που έπρεπε να είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 11 χρόνια».

Ακούστε το ηχητικό:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πού θα κριθεί η αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ