Μπακογιάννη: Ο Μεϊμαράκης μπορεί να ενώσει το σύνολο των δυνάμεων της ΝΔ

«O Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της παράταξης και μπορεί να ενώσει το σύνολο των δυνάμεών της» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντόρα Μπακογιάννη, στην ομιλία της στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με την πορεία της χώρας και των διαπραγματεύσεων, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «ο δρόμος μπροστά μας είναι ο πιο δύσκολος της ζωής μας», ενώ αναφέρθηκε στα άρθρα 2 και 7 της συνθήκης της Λισαβόνας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου «να βρεθούμε και με αναστολή δικαιωμάτων, όπως του δικαιώματος ψήφου, εάν τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα».

Η βουλευτής, σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα 51 δισ. και «πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει», επισημαίνοντας ότι «η παράταξη πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη».

Τέλος, για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, η κ. Μπακογιάννη συμφώνησε ότι πρέπει να διεξαχθεί θεσμικά και όχι άτυπα, και εξέφρασε την συμφωνία της με την άποψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ – ΦΩΤΟ

Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται σε κατώφλι εξόδου από το ευρώ

Μεϊμαράκης: Να ενημερώσει ο Τσίπρας τη Βουλή για τις διαπραγματεύσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK