Αποστόλου: Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε σε εκλογές

“Είναι αδιανόητο το προεδρείο της Βουλής να δημιουργεί προβλήματα στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης” δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, στην τηλεόραση του “ΣΚΑΙ”.

O κ. Αποστόλου είπε εξάλλου ότι “δεν μπορεί να υπάρξει ούτε κυβέρνηση εθνικού σκοπού, ούτε κυβέρνηση εθνικής ενότητας”, ενώ για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών ανέφερε: “Δεν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να συνεχίσει να πορεύεται ως κυβέρνηση μειοψηφίας, έχει πρόβλημα δημοκρατικής νομιμοποίησης. Εκ των πραγμάτων θα βρεθούμε μπροστά στην ανάγκη να προσφύγουμε σε εκλογές”.

Ο υπουργός εκτίμησε ότι δεν προβλέπει σε αυτή την ψηφοφορία να υπάρξει μείωση των διαφωνούντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις προηγούμενες, λέγοντας: “Βλέπω συγκεκριμένους συντρόφους να συνεχίζουν να έχουν την ίδια άποψη και να πορεύονται στον ίδιο δρόμο”.

Αναφερόμενος στον τομέα του, ο υπουργός είπε: “Τον Οκτώβριο θα αντιμετωπίσουμε περισσότερο εξειδικευμένα πράγματα για τον αγροτικό χώρο. Τώρα προσδιορίζεται αυστηρότερα ο κατά κύριο επάγγελμα αγρότης” εξήγησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και συστράτευση. Όχι εκλογές

Στρατούλης: Τα 14 θανάσιμα πλήγματα στις συντάξεις

Βρούτσης: “Θαυμάστε τον φιλεργατικό ΣΥΡΙΖΑ”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ