Αντιπολίτευση “σκληρού ροκ” προτείνει στον Μητσοτάκη η Ασημακοπούλου

Την πεποίθησή της ότι ο νέος αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση, σε ρυθμό “σκληρού ροκ”, εξέφρασε μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία συμφωνεί απόλυτα με τις πρώτες επιλογές των νέων στελεχών στη ΝΔ.

Η κυρία Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι οι βασικές προτεραιότητες της ΝΔ θα πρέπει να είναι η άσκηση σκληρής και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης σε συνδυασμό με την κατάθεση ολοκληρωμένης και καλοσχεδιασμένης πρότασης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

“Να αντιπολιτευτούμε για να δοθεί ένα τέλος στην καταστροφική πορεία της χώρας από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ” είπε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ θα πρέπει να περάσει “σε αντιπολίτευση – ‘σκληρό ροκ’, γιατί η κυβέρνηση δεν άφησε περιθώρια για κάτι διαφορετικό”.

Επέκρινε την κυβέρνηση ότι ενώ υπόσχεται ότι θα διασφαλίσει βιωσιμότητα στο ασφαλιστικό σύστημα, με τη στάση της στο ζήτημα των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής, όχι μόνο δεν πρόκειται να προσελκύσει νέους επενδυτές, αλλά -όπως είπε- διώχνει και αυτούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτήρισε “απολύτως ισορροπημένες” τις πρώτες επιλογές στελεχών που έκανε ο κ. Μητσοοτάκης και συμφώνησε απόλυτα με την απόφασή του να προχωρήσει σε επιλογές νέων προσώπων στο κόμμα με αξιοκρατικά κριτήρια.

Αναφερόμενη στο ασφαλιστικό, επισήμανε ότι η ΝΔ δεν θα περιοριστεί μόνο στην κριτική απέναντι στην κυβερνητική μεταρρύθμιση, αλλά θα καταθέσει και συγκεκριμένη πρόταση “χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος”.

 

Διαβάστε επίσης:

Παπακώστα για το ασφαλιστικό: Ο καραγκιόζης ζει και βασιλεύει – ΦΩΤΟ

Παπαμιμίκος: Ποτέ η ΝΔ δεν κινδύνεψε με διάσπαση 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ