Αλλαγή σκυτάλης στην ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ

Το γραφείο ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ απέκτησε νέο εκπρόσωπο, μετά την διαδοχή του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου από τον Στρατηγό Δημήτριο Χούπη. Ποιος είναι ο νέος Συνταγματάρχης που αναλαμβάνει καθήκοντα στην καυτή καρέκλα της ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Η αλλαγή του μήνα έφερε αλλαγές – και επίσημα, στο γραφείο ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ.

Την Πέμπτη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, παρουσία και των Αρχηγών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε συνάντηση με διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που αφορούν στις τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, στην διαμορφωθείσα κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, αλλά και στην υποστήριξη και ανάδειξη του ρόλου της Χώρας μας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και η παράδοση – παραλαβή των καθηκόντων Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ από τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σιρλαντζή, στον Συνταγματάρχη (ΠΖ) Σπυρίδωνα Ασλάνη. Ο Ταξίαρχος Κ. Σιρλαντζής παρέμεινε επί δύο χρόνια στην θέση του εκπροσώπου, έχοντας διαχειριστεί επιτυχώς πολλές κρίσιμες στιγμές που ανέκυψαν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Είχε πολλά χρόνια να δει Ταξίαρχο το γραφείο ενημέρωσης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο οποίος συνεχάρη τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σιρλαντζή για την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο σε αυτόν όσο και στον παραλαμβάνοντα Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΕΘΑ Συνταγματάρχη (ΠΖ) Σπυρίδωνα Ασλάνη, στην ενάσκηση των νέων και απαιτητικών καθηκόντων του.

Ο Συνταγματάρχης Σ. Ασλάνης ήταν και πρώτα δύο χρόνια της Αρχηγίας Φλώρου στο γραφείο ενημέρωσης και μάλιστα είχε διακριθεί για την επικοινωνία του με τους εκπροσώπους τύπου. Έτσι από πολλούς δε θεωρήθηκε έκπληξη η επιλογή του από τον νυν Αρχηγό αλλά μία πολλά υποσχόμενη επένδυση στην ενημέρωση, δεδομένου ότι ο προκάτοχός του αποχωρεί έχοντας ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Την εκδήλωση τίμησε με την ολιγόλεπτη παρουσία του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ