Αιχμηρός ο Βούτσης για υπουργούς

Δεν έλειψαν τα μηνύματα εσωτερικής χρήσης κατά τη χθεσινή συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση. Κάλυψε μεν τον υφιστάμενό του, αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο, ως προς τις αποκαλύψεις για τη δικηγορική του δραστηριότητα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει στο πρόσωπό του καμία επιφύλαξη από την κυβέρνηση.

Αντιθέτως, δεν έπραξε το ίδιο όταν η συζήτηση ήρθε στη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στη διάρκεια της προχθεσινής παρέλασης στα Χανιά περί της ανάγκης στήριξης από τους πολίτες σε περίπτωση ρήξης με την ΕΕ.« Δεν κατανόησε επακριβώς αυτό που είπε» ήταν το καυστικό σχόλιο του Βούτση, διευκρινίζοντας ότι μια τέτοια απόφαση είναι επιλογή συνολικά της κυβέρνησης.

Πιο αιχμηρός υπήρξε, όμως, ως προς τις πιέσεις που δέχεται για διευκολύνσεις σε ελλειμματικούς δήμους. Αναφέρθηκε στις πελατειακές σχέσεις των δήμων με την προηγούμενη κυβέρνηση. Δεν στάθηκε, πάντως μόνο εκεί. Αιτήματα ευνοϊκής μεταχείρισης, όπως είπε, δέχεται και από βουλευτές του κόμματός του. Έδωσε και ονοματεπώνυμο: τον αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε επίσης:

Ο Βούτσης στον Θεοδωράκη: Εδώ δεν είναι εκπομπή – ΒΙΝΤΕΟ

Βούτσης: Θυμάμαι το ρεκόρ των 76 λεπτών της ομιλίας Βενιζέλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ