Άγριος καβγάς on air Σκέρτσου – Ραγκούση: «Κάνετε τον εισαγγελέα» – «Είναι ντροπή αυτό το πράγμα»

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον Άκη Σκέρτσο από τη ΝΔ και τον Γιάννη Ραγκούση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ναυάγιο στην Πύλο μία εβδομάδα πριν από τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης ο κ. Σκέρτσος τόνισε «αυτό που θέλω να πω κ. Ραγκούση, είναι ότι αυτή τη στιγμή κάνετε τον εισαγγελέα εσείς προσωπικά» και συνέχισε λέγοντας:  «Είστε πέρα για πέρα άδικοι και λάθος και θα σας εξηγήσω γιατί. Είστε άδικοι γιατί, αντί να στοχοποιείτε τα δίκτυα των διακινητών που είναι πραγματικοί εγκληματίες και θέτουν σε κίνδυνο αθώους και δυστυχισμένους ανθρώπους, δεν τα βάζετε με τους διακινητές. Τα βάζετε με το λιμενικό σώμα το οποίο φυλάει σύνορα, τα βάζετε με την υπηρεσιακή κυβέρνηση, τα βάζετε με τη χώρα».

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον Γιάννη Ραγκούση να απαντά «ψέμα είναι αυτό που λέτε. Ψέμα είναι αυτό που λέτε. Συγχαρητήρια τους δώσαμε. Λέτε ψέματα, κ. Σκέρτσο. Σαν το χαρτί του γενικού λογιστηρίου του κράτους».

Ο Άκης Σκέρτσος είπε ότι «η πολιτική εκμετάλλευση που κάνετε σε μια ανθρωπιστική τραγωδία έχει όνομα. Λέγεται τυμβωρυχία. Και λυπάμαι πάρα πολύ διότι μπλέκετε στην προεκλογική αντιπαράθεση μια ανθρωπιστική τραγωδία».

Ο Γιάννης Ραγκούσης σε έντονο ύφος έλεγε: «Μα αυτό είναι ψέμα. Κ. Παπαδόπουλε, σας παρακαλώ δηλαδή! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα».

Ο Άκης Σκέρτσος συνέχισε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πώς εννοεί την ανθρωπιά του ’15- ΄19 με το αίσχος της Μόριας» και ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε: «Στο Φαρμακονήσι που επί κυβέρνησης της ΝΔ καταδικάστηκε η χώρα;».

Ο κ. Σκέρτσος υποστήριξε «δεν μπορούμε να μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον. Λυπάμαι πάρα πολύ. Υπάρχει μια αγωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ, την καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι η συγκυρία δεν δικαιολογεί καμία ένταση. Αντιθέτως απαιτεί σεμνότητα κ. Ραγκούση περισσότερη».

«Αυτό σας το επιστρέφω επαυξανόμενο» ανταπάντησε ο κ. Ραγκούσης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ