Αυστραλία: Έπαθε το σοκ της ζωής του – Βρήκε έναν πύθωνα στο μπάνιο

Ένας κάτοικος του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία βρισκόταν στην τουαλέτα όταν έπαθε το σοκ της ζωής του βλέποντας έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη. Δεν ήταν κάποιος κλέφτης… αλλά ένας πύθωνας που χαλάρωνε στην κορυφή του ντους του κοντά σε μια λάμπα θερμότητας.

Ο Άντονι Τζάκσον από το Hudson Snake Catching έσπευσε στο σπίτι αφού έλαβε κλήση από άνδρα που τον διέκοψε ένα φίδι 22 κιλών ενώ προσπαθούσε να κάνει την… ανάγκη του.

Με μήκος περίπου 2 μέτρα, τα πλάνα δείχνουν τον πύθωνα να κινείται μέσα στο μπάνιο.

Ο Τζάκσον, ο οποίος ήταν φωτογράφος άγριας ζωής πριν ασχοληθεί με τα φίδια πριν από περίπου ένα χρόνο, έφτασε στο σπίτι μέσα σε εννέα λεπτά από τη λήψη της κλήσης για βοήθεια.

«Αφού σταμάτησα να γελάω για λίγα λεπτά, πήρα τον γάντζο και το κατέβασα και μετά έκανε σαν τρελό…(επειδή) το έβγαλα από τη λάμπα θερμότητας, όπου έβρισκε άνεση», είπε.

Αν και χρειάστηκαν μόνο 30 δευτερόλεπτα για να κατεβάσει τον «περίεργο» πύθωνα από το σημείο ανάπαυσής του, δεν ήταν έτοιμος να κατέβει χωρίς… μάχη.

«Προσπάθησε να με δαγκώσει… Με κοίταξε και με έβλεπε ως… γεύμα», εξήγησε ο κ. Τζάκσον. «Αλλά μόλις το κατέβασα με έναν γάντζο και τον έβαλα σε μια μαξιλαροθήκη, ηρέμησε και το απελευθέρωσα στη φύση» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ