Αχιλλέας Μπέος: Τι απαντά για το επεισόδιο – «Αντιδρώ ίσως και ακραία στις προσωπικές ύβρεις»

Απάντηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο που συνέβη στην Άλλη Μεριά στον Βόλο. Εκεί όπου επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή κάτοικο, όταν ο τελευταίος τον έβρισε με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Fecebook ο Αχιλλέας Μπέος, «κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες)».

Ο δήμαρχος Βόλου προσθέτει ότι «μπορώ να δεχτώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γ….) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για την μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμη και ακραία ενδεχομένως.  Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Το ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση

Κάτοικοι της Άλλης Μεριάς συγκεντρώθηκαν το πρωί στη διαλυμένη γέφυρα στην Άλλη Μεριά για να αποτρέψουν έργο που θα γίνει στο ρέμα, καθώς όπως καταγγέλλουν, γίνεται χωρίς κάποια στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα πέφτουν όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν τις εργασίες.

Το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί και οι κάτοικοι βρέθηκαν στο σημείο για να το εμποδίσουν. Η Αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και έπειτα από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος τον έβρισε, σύμφωνα με το gegonota.news.

Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης.

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος κατέγραφε όσα συνέβαιναν με το κινητό.

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, είναι το δεύτερο επεισόδιο. Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρουάρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του δικηγόρου, Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ