Αχιλλέας Μπέος: Επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή  που τον έβρισε – ΒΙΝΤΕΟ από το επεισόδιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Άλλη Μεριά στον Βόλο με τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πλημμυροπαθή κάτοικο της περιοχής. Μάλιστα στο σημείο βρίσκονταν και αστυνομικοί με τον δήμαρχο Βόλου να τους προτρέπει να συλλάβουν τους διαμαρτυρόμενους.

Κάτοικοι της Άλλης Μεριάς συγκεντρώθηκαν το πρωί στη διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν έργο που θα γίνει στο ρέμα, καθώς όπως καταγγέλλουν, γίνεται χωρίς κάποια στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα πέφτουν όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν τις εργασίες.

Το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί και οι κάτοικοι βρέθηκαν στο σημείο για να το εμποδίσουν. Η Αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και έπειτα από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος τον έβρισε, σύμφωνα με το gegonota.news.

Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης.

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος κατέγραφε όσα συνέβαιναν με το κινητό.

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, είναι το δεύτερο επεισόδιο. Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του δικηγόρου, Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ