Αχιλλέας Μπέος: Απαντά γιατί επιτέθηκε στον πλημμυροπαθή κάτοικο – «Είμαι άνδρας και όχι λουλού»

Για το περιστατικό με τον πλημμυροπαθή κάτοικο στην Άλλη Μεριά, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπά τον κάτοικο όταν ο τελευταίος τον έβρισε.

Αχιλλέας Μπέος: Τι απαντά για το επεισόδιο – «Αντιδρώ ίσως και ακραία στις προσωπικές ύβρεις»

Όπως είπε ο Αχιλλέας Μπέος, «είμαι άνδρας και όχι λουλού» και πρόσθεσε ότι δεν ανέχεται κανείς να του βρίζει την μάνα.

Ο πατέρας του 27χρονου που δέχτηκε την επίθεση, είπε στον ΣΚΑΙ ότι κανείς δεν έβρισε την μητέρα του δημάρχου και πρόσθεσε ότι «το παιδί μου ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τον Αχιλλέα Μπέο για τη βρισιά «άντε γ….».

Αχιλλέας Μπέος: Επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή  που τον έβρισε – ΒΙΝΤΕΟ από το επεισόδιο

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ακόμη ότι σιχαίνεται τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη και επανέλαβε ότι δεν είχε κανέναν λόγο να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη για την επίθεση στον πλημμυροπαθή.

Επαναλάμβανε πως είναι άνδρας και πως έτσι μεγάλωσε και αυτές τις αξίες έχει. Επίσης παραδέχτηκε ότι έστρεψε μάνικα με πίεση νερού κατά γνωστού δικηγόρου του Βόλου , έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου.

Το ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση

Κάτοικοι της Άλλης Μεριάς συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη διαλυμένη γέφυρα στην Άλλη Μεριά για να αποτρέψουν έργο που θα γίνει στο ρέμα, καθώς όπως καταγγέλλουν, γίνεται χωρίς κάποια στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα πέφτουν όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν τις εργασίες.

Το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί και οι κάτοικοι βρέθηκαν στο σημείο για να το εμποδίσουν. Η Αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και έπειτα από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος τον έβρισε, σύμφωνα με το gegonota.news.

Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης.

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος κατέγραφε όσα συνέβαιναν με το κινητό.

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, είναι το δεύτερο επεισόδιο. Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρουάρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του δικηγόρου, Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ