Πολάκης: Μητσοτάκη, τελικά πρέπει να με βλέπεις στον ύπνο σου και να ξυπνάς ιδρωμένος

Νέα ανάρτηση έκανε ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά τις αναφορές στη Βουλή για τον ίδιο και τη θέση που εξέφρασε για τα εμβόλια, από τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Μητσοτάκη, τελικά πρέπει να με βλέπεις στον ύπνο σου και να ξυπνάς ιδρωμένος!!! Και ξέρεις γιατί….. Γιατί εσύ είσαι είσαι απλά γόνος και μετρίων δυνατοτήτων ,που χρωστάς στη ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Κι εγώ γιος βοσκού που ό,τι έγινα το χρωστώ στο μυαλό και στα χέρια μου ( ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ )και ξέρω τι θα πει δουλειά και πραγματική ΑΡΙΣΤΕΙΑ!! Γι αυτό όπως σου είπε κι ο Αλέξης άσε την καραμέλα και ΑΠΑΝΤΗΣΕ (εσύ ή οι λογογράφοι σου) σε αυτά που ρώτησα χθες στην ομιλία μου για την πανδημία ,τις ΜΕΘ ,τα μονοκλωνικά φάρμακα και τον εμβολιασμό !!!” έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Τσίπρας: Στήριξε Πολάκη και κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη για τα εμβόλια της AstraZeneca

Τη στήριξη του στον Παύλο Πολάκη για τις αναρτήσεις του στο Facebook για το εμβόλιο της AstraZeneca εξέφρασε από το βήμα της Βουλής κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα τον είχε καλέσει να αποκηρύξει τις “σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους», ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάλεσε την Κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη στους πολίτες για τη διαχείριση του ζητήματος του εμβολίου της AstraZeneca.

«Ο Πολάκης ήταν στην Επιτροπή που έδωσε την οδηγία να το κάνουν οι κάτω των 60; Ο Πολάκης άλλαξε μετά απόφαση και είπε συγγνώμη λάθος αποσύρεται, γιατί είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία;», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

«Αντί να ρθείτε εδω και να πείτε μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στις νέες και τους νέους κάτω των 39 ετών, που με δικές σας υποδείξεις, η επιτροπή των επιστημόνων φρόντισε να έχει σε αποκλειστική χρήση μόνο ένα εμβόλιο, ενώ γνωρίζαν ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν μελέτες οι οποίες αναδεικνύουν ότι στους νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα στις νέες γυναίκες αυτό το εμβόλιο προκαλεί θρομβώσεις, και ενώ το γνωρίζατε ασκήσατε πιέσεις. Αντί να απολογηθείτε γι’ αυτό έρχεστε για άλλη μια φορά και βάζετε κάτι από κάτω από την γλώσσα, την ίδια καραμέλα», επισήμανε.

«Είπε ο κύριος Μητσοτάκης ότι δεν βάλαμε πλάτη για την διαχείριση της πανδημίας. Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να το πει μονάχα κάποιος που δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας ή είναι αχάριστος», επισήμανε και πρόσθεσε: «Θέλω να θυμίσω ποια ήταν η στάση σας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε καθετί που έκανε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.Σας θυμίζω ότι είχατε έρθει εδώ και μας κουνάγατε το δάχτυλο ως υπεύθυνους και εγκληματίες για τον ιό της γρίπης. Και έρχεστε σήμερα εδώ σαν να μην έχετε καταλάβει τίποτα».

«Ποιος ήταν αυτός ο οποίος εργαλειοποίησε τους επιστήμονες, εγώ ήμουνα; Εσείς δεν ήσασταν που φλερτάρετε με την υπουργοποίηση του επικεφαλής της επιτροπής για να έχει θέση στα μελλοντικά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», είπε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετώντας έτσι τα περί «εντεταλμένης επιτροπής» που «κρατάει το φανάρι» στην κυβέρνηση, σύμφωνα με τη διατύπωση του Παύλου Πολάκη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για Πολάκη

Μετά τις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, η Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας. “Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης ανοιχτά και από το βήμα της Βουλής συντάχθηκε με τους αντιεμβολιαστές και τους δικαιολόγησε, λέγοντας γιατί και ο ίδιος δεν κάνει το εμβόλιο.

Πίσω από ένα επίτευγμα της επιστήμης, που μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ανακάλυψε το εμβόλιο σώζοντας εκατομμύρια ζωές, ο κ. Πολάκης είδε “κονόμα εταιρειών”. Και δεν έμεινε εκεί αλλά καταφέρθηκε συλλήβδην κατά των επιστημόνων, μιλώντας για “εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων”.

Επειδή δεν πρόκειται μόνο για άλλη μια από τις γνωστές γραφικότητες του κ. Πολάκη αλλά για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Οφείλει να πάρει θέση καθαρά και δημόσια” ανέφερε η ΝΔ.

Τι υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής

Στην πρώτη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας είχε απαντήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στη Βουλή.«Την επιστημοσύνη μου δεν την παζαρεύω με κανέναν. Πέρυσι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, έκανα και αντιγριππικό και αντι-πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο, για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχα κάνει μια δύσκολα θεραπευθείσα βρογχίτιδα, ως καπνιστής. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, τα κορίτσια έχουν κάνει όλα τα εμβόλια, όμως έκανα τα δοκιμασμένα εμβόλια», είπε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: «εδώ δεν θα ξεχάσουμε όλη την ιατρική που ξέρουμε, επειδή εσείς στηρίξατε το αφήγημα της αντιμετώπισης της πανδημίας, στα εμβόλια ενώ σας φωνάζουμε από πέρυσι για κάποια πράγματα και επειδή η εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σας κρατάει φανάρι. Γιατί γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους συναδέλφους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Ρωτάω ιατρικά και να μου απαντήσουν ιατρικά και επιστημονικά πριν με καταδικάσει, όπως ζητάει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, ο κ. Τσίπρας. Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι είναι τιο πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια, το οποίο δίνεται μαζικά στον πληθυσμό, 8-9 μήνες μετά που εμφανίστηκε το πρόβλημα; Πότε ήταν το επόμενο συντομότερο εμβόλιο που δόθηκε; Είναι 3,5 ή 5 χρόνια το επόμενο; Γιατί έγινε αυτό; Υπήρξε ποτέ άλλοτε εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποίο να το κάνεις και να μην ξέρεις πόσο καιρό κρατάει η ανοσία; Το αντιγριππικό ξέρουμε ότι είναι για ένα χρόνο. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Του κορονοϊού, πείτε μου, για πόσο είναι;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ