ΝΔ: Ο Πολάκης αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια – Να πάρει θέση ο Τσίπρας

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook αναφορικά με το AstraZeneca και σύσταση για το ποιες ηλικίες θα πρέπει να κάνουν το εν λόγω εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε σε post του: “ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…..όταν χορηγεις μαζικά στον πληθυσμό εμβόλια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ 3 ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!!!! ΥΓ 1.Φερτε τα φάρμακα !!! 12.500 οι νεκροί Έχει και συνέχεια το πράγμα!!! ΥΓ2.και τολμάνε κάποια ρετάλια του καθοδηγούμενου «επιστημονικού» δυναμικού να κουνάνε το δάχτυλο για υποχρεωτικότητα!!! ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ….”.

Και το βράδυ της Τρίτης η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας. Έχουν περάσει 24 ώρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή. Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ