Ο Δανέλλης απάντησε στον Θεοδωράκη: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε στο «τελεσίγραφο» του Σταύρου Θεοδωράκη που έληγε το βράδυ της Δευτέρας.Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ποτάμι. ο κ. Δανέλλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του «Ποταμιού» και τον ενημέρωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Κατόπιν τούτου αναμένεται η απόφαση του κ. Θεοδωράκη την Τρίτη στη Βουλή για την αποπομπή του κ. Δανέλλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται επίσης ποια θα είναι η τελική στάση του Ποταμιού στην επόμενη ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Η συνάντηση και το «τελεσίγραφο»

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον κ. Δανέλλη στα γραφεία του κόμματος στη Σεβαστουπόλεως.

Ο κ. Θεοδωράκης έδωσε διορία στον κ. Δανέλλη μέχρι το βράδυ, προκειμένου να λάβει μια σαφή απάντηση σχετικά με το τι πρόκειται να πράξει.

Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς ο κ. Θεοδωράκης ήθελε να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη, καθώς εάν επιμείνει να τη δώσε, δεν διαφοροποιείται μόνο από τη θέση του Ποταμιού αλλά δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα.

Στο πλαίσιο αυτό, τη δική τους σημασία έχουν και οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου του Ποταμιού Γιώργου Μαυρωτά.

Μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ είπε ότι το κόμμα του δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και μάλιστα για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία, τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας. Κάτι που δεν ισχύει για την ψηφοφορία στη Συμφωνία των Πρεσπών.Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ, REAL.GR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ