Καμμένος: Οι άνθρωποι που πήρα από το μηδέν και τους έκανα υπουργούς, αύριο θα πουλήσουν και τον Τσίπρα – BINTEO

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.

Την πρότασή του να ψηφίσει μία πρόταση μομφής που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία, στην περίπτωση που δεχθεί να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» σε μια συμφωνία με τα Σκόπια, επανέλαβε ο κ. Καμμένος κατά την έναρξη της συνέντευξης.

O κ. Καμμένος ανέφερε ότι οι σχέσεις του παραμένουν καλές με τον κ. Τσίπρα, πρόσθεσε ότι «καταλαβαίνει» ότι επιχειρεί να προσελκύσει βουλευτές για να μην πέσει η κυβέρνηση (αν και παραδέχθηκε ότι του ζήτησε να μην το πράξει), αλλά εξαπέλυσε επίθεση στους υπουργούς των ΑΝΕΛ που δεν παραιτούνται.

«Οι άνθρωποι που τους πήρα από το μηδέν και τους έκανα υπουργούς αύριο θα πουλήσουν και τον κ.Τσίπρα» υποστήριξε, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Κουίκ που έβγαζε πύρινους λόγους για τη Μακεδονία τώρα συμφωνεί με τον κ. Κοτζιά», ενώ δριμεία κριτική άσκησε και στην κ. Χρυσοβελώνη, για την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι απέτυχε δύο φορές να βγει βουλευτής.

Σφοδρή κριτική άσκησε επίσης στην κ. Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη, αλλά αντιθέτως χαρακτήρισε «έντιμη» τη στάση του κ. Παπαχριστόπουλου, ενώ απέκλεισε και το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του κ. Ζουράρη.

«Ορισμένοι από όσους άλλαξαν στάση δεν το κάνουν για τη ψυχή της μάνας τους»

«Για την ψυχή της μάνας τους δε νομίζω ότι κάνουνε πολλοί» τόνισε ο κ. Καμμένος σε μια αναφορά που προκαλεί αίσθηση για τον λόγο που ορισμένοι άλλαξαν στάση, ενώ υποστήριξε ότι για την υπόθεση των Σκοπίων έχουν “πέσει τεράστια συμφέροντα”, όπως του κ. Σόρος, «θέμα για το οποίο αναγνωρίζω πως μόνο το Star ασχολήθηκε». «Τον κ. Σόρος τον κατήγγειλε ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ, τον κατήγγειλε και ο Πούτιν» σημείωσε για το ίδιο θέμα.

Διευκρίνισε πάντως ότι για άλλους «είναι και θέμα ιδεολογικό. Κάποιοι πιστεύουν ακόμη στη Μακεδονία του Αιγαίου. Η Μακεδονία του Αιγαίου ήταν αιτία και του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα».

Για το άνοιγμα του πρωθυπουργού στην Κεντροαριστερά και το κλίμα «τέλειωνε με τον Καμμένο» ανέφερε ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δεν το συμμερίζεται, αλλά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους ενοχλούσε η παρουσία του στην κυβέρνηση, κατανομάζοντας τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση (τον οποίο κατήγγειλε ότι επίτηδες προσδιόρισε τη συζήτηση στη Βουλή την ώρα παράδοσης παραλαβής αύριο στο υπουργείο Άμυνας ) ενώ διατύπωσε και αιχμές ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έβλεπαν θετικά τις άδειες Κουφοντίνα με τις οποίες ο ίδιος διαφωνούσε.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δέχονται μεγάλες επιθέσεις. Εγώ έκανε ένα μεγάλο προσκλητήριο το οποίο αν αποδώσει θα είμαστε στη Βουή και θα είμαστε ξανά ενοχλητικοί για τα συμφέροντα» κατέληξε στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ