Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο Καμμένος διαβεβαιώνει τους πάντες ότι την Τετάρτη θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση

“Ο κ. Καμμένος πολλές φορές στο παρελθόν έχει κάνει παρόμοιες δηλώσεις, ίσως όχι με την ίδια ένταση, και στο τέλος έχει κάνει στροφή. Πέραν των προθέσεων του κ. Καμμένου, που γνωρίζω ότι διαβεβαιώνει τους πάντες σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση την Τετάρτη, δεν είμαι σίγουρος ότι έχει τον πλήρη έλεγχο της κοινοβουλευτικής ομάδας του. Δεν έχω πλήρη εικόνα για αυτό” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Έίναι δύσκολο να το προβλέψεις, μένει να το δούμε. Η ΝΔ διατηρεί τη δυνατότητα να ασκήσει το δικαίωμα της για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας στον καταλληλότερο κατ’αυτήν πολιτικά χρόνο. Θα το δούμε, δεν έχει αποφασιστεί κάτι” συμπλήρωσε.

“Το καλοκαίρι ο κ. Τσίπρας δεν μετέτρεψε την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης. Πιθανολογώ ότι όταν και αν καταθέσουμε την πρόταση δυσπιστίας αυτή τη φορά, θα κάνει το ίδιο. Γιατί ο κ. Τσίπρας, ο βασικός του στόχος για μένα είναι να παραμείνει στην καρέκλα έστω και ένα 24ωρο παραπάνω. Του αρέσει να είναι Πρωθυπουργός, το ευχαριστιέται, έχει διορίσει το μισό του σόι…Που να τρέχουν να βρίσκουν όλοι αυτοί δουλειά, προφανώς θέλει να μείνει στην εξουσία. Άρα, νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα κάνει το κορόιδο” τόνισε.

“Γνωρίζετε το μέγεθος bullying που έχω υποστεί το τελευταίο έτος, δεχόμενος λάσπες και συκοφαντίες, όπου δήθεν βρήκαν 5 εκατ. στη γραμματέα μου, 2 εκατ. έγιναν μετά, 300 χιλ. μετά, ότι συλλαμβάνουν τον Γεωργιάδη. Ο κ. Τσίπρας εργαλειοποίησε την υπόθεση Novartis οσο μπορούσε περισσότερο και με τον χυδαιότερο τρόπο” σχολίασε.

“Μετά την αποκάλυψη ότι ο κ. Μανιαδάκης είναι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες και συγκεκριμένα ο “Γ. Αναστασίου”, όταν ήρθαν στη Βουλή τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων και εγώ και πολλοί άλλοι υποψιαστήκαμε ότι ο Γ. Αναστασίου ήταν ο κ. Μανιαδάκης γιατί είναι πολύ ειδικός στο φάρμακο και το ξέρει πολύ καλά. Όταν τον ρώτησα μετά από ένα δημοσίευμα της zougla, το αρνήθηκε και μάλιστα με θεατρικό τρόπο” ανέφερε.

“Ο δικηγόρος μου ο Θ. Πλεύρης μου έλεγε ότι δεν μπορεί να είναι ο Μανιαδάκης γιατί υπήρχε μέσα στον φάκελο της Βουλής η κατάθεση της “Κελέση”, που κατηγορούσε τον Ν. Μανιαδάκη ότι είχε πάρει 50.000 ευρώ από τη Novartis. Μου έλεγε ο Θάνος ότι ο νόμος για τον προστατευόμενο μάρτυρα στο άρθρο 45Β απαγορεύει στην εισαγγελέα διαφθοράς να δώσει το καθεστώς του προστατευόμενου μάρτυρα σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Η κ. Τουλουπάκη δεν είχε δικαίωμα να εντάξει τον κ. Μανιαδάκη στο πρόγραμμα” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ