Φωτίου στον Realfm 97,8: Καλωσόρισε στην πραγματικότητα ο κ. Μητσοτάκης – Ας αφήσει όλα αυτά τα νταηλίκια

“Ο κ. Μητσοτάκης όταν μιλάει για μη καθαρή έξοδο εννοεί νέο μνημόνιο, εννοεί πιστοληπτική γραμμή στήριξης. Επειδή ο κ. Μητσοτάκης είναι ιδανικός στο στρίβειν δια του αρραβώνα όλον αυτόν τον καιρό προβλέπει πράγματα, λέει, λέει δεν του βγαίνει η γραμμή, μετά τη γυρίζει” δήλωσε στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

“Τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να υπερθεματίσει. Καλοδεχούμενος στην πραγματικότητα ο κ. Μητσοτάκης, ας αφήσει όλα αυτά τα νταηλίκια και ας πει ακριβώς τι έχει να κάνει μέσα στα πραγματικά καθημερινά προβλήματα του λαού” συμπλήρωσε.

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και το ξέρει και ο ελληνικός λαός. Λέω ευθαρσώς γιατί δεν λέει στον ελληνικό λαό ότι δεν θα εφαρμόσει τα αντίμετρα του 2019 για να ξέρουμε πως διαπραγματευόμαστε την επόμενη ημέρα. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μέσα στην τριετία έχει εφαρμοστεί, δεν το εφαρμόσαμε το πρώτο εξάμηνο, αλλά μέσα σε αυτή την τριετία όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει για το κοινωνικό κράτος έγιναν. Πάρα πολλά στοιχεία του εφαρμόστηκαν” ανέφερε η κ. Φωτίου.

“Αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι κάνει ένα προσεκτικό σχέδιο της επόμενης ημέρας και εμπεριέχονται διορθώσεις πραγμάτων που έχουν πληγώσει τον ελληνικό λαό αλλά και πράξεων πουθα ανοίξουν τον δρόμο για την επόμενη ημέρα για τους πολίτες” τόνισε.

“Έχει ενδιαφέρον ότι η κυβέρνηση τολμά να ανοίξει ευαίσθητα θέματα. Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω σε θέματα κοινωνικών δικαιωμάτων. Είναι σαφές ότι στον τομέα αυτό με τους εταίρους μας στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ έχουμε σαφή διαχωριστική γραμμή σε όλα τα επίπεδα” είπε η κ. Φωτίου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ