Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση αυτή θυμίζει το τραγούδι “γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού η ζωή την πάει”

«Η κυβέρνηση αυτή θυμίζει το τραγούδι “γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού η ζωή την πάει”» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, προσθέτοντας:

«Νομίζω διαψεύδονται κάθε μέρα, μια σειρά από υποθέσεις εργασίας που είχε κάνει. Προσπαθεί να καλύψει την αποτυχία της με διάφορες εντός εισαγωγικών ηρωικές τοποθετήσεις…»

Στην επισήμανση ότι κάτι αντίστοιχο είχε ζήσει και η ΝΔ όταν πέρασε από τα αντιμνημονιακά κηρύγματα του Αντώνη Σαμαρά στην πλήρη μνημονιακή συμμόρφωση, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε ότι «μεσολάβησε η κυβέρνηση Παπαδήμου» συμπληρώνοντας ότι δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μία προφανή αμηχανία. Έχει υπονομεύσει τον εαυτό της με την πολιτική της μέχρι τώρα, αλλά το κυριότερο είναι ότι υπονομεύει τη χώρα».

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «εμείς είχαμε κάνει τα δικά μας λάθη στο παρελθόν και τα πληρώσαμε διπλά. Όχι μόνο εκλογικά αλλά και αναγκαζόμενοι να πάρουμε σκληρά μέτρα και στο επίπεδο του ασφαλιστικού. Από εκεί και πέρα, να πληρώσουμε τα δικά μας λάθη αλλά να μην πληρώσουμε και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ