ΔΗΜΑΡ: Φθηνά επικοινωνιακά τερτίπια από τον κ. Λαφαζάνη

«Οι χαμηλές δημοσκοπικές πτήσεις της Λαϊκής Ενότητας έξι ημέρες πριν τις εκλογές «αναγκάζουν» τον εμπνευστή του «ριφιφί» στο νομισματοκοπείο και της επιστροφής στη δραχμή, σε φθηνά επικοινωνιακά τερτίπια»,σχολίασε η ΔΗΜΑΡ για τις σημερινές δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη εις βάρος της.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου έχει μεταβληθεί σε μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ και οδεύει ταχύτατα σε πλήρη ΠΑΣΟΚοποίηση και μάλιστα σε ΠΑΣΟΚ της παρακμής”.

Η ΔΗΜΑΡ προσθέτει στο σχόλιό της ότι επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, έκανε εξής λάθος: «Εμείς δεν διακινδυνεύσαμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, δεν λαϊκίσαμε, δεν προχωρήσαμε σε παροχολογία και υποσχεσιολογία τύπου προεκλογικού προγράμματος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ».

Η Δημοκρατική Αριστερά είναι η μεταρρυθμιστική και ανανεωτική αριστερά που σταθερά υποστηρίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ με μεταρρυθμίσεις και είναι απέναντι τόσο στον νεοφιλελευθερισμό όσο και στον αριστερό και δεξιό λαϊκισμό, συνεχίζει η ΔΗΜΑΡ και συμπλήρωσε ότι για αυτόν λόγο συγκροτήθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ και κινήσεις πολιτών με στόχο την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς της λογικής και της ευθύνης και την δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου διακυβέρνησης της χώρας.

«Για αυτό τον λόγο οι πολίτες θα αναδείξουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη τρίτη δύναμη και θα ακυρώσουν την καρικατούρα δικομματισμού», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας παραδόθηκε και συνθηκολόγησε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ