«Ζήνα το βράδυ»: Πρεμιέρα για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη – Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» και χαιρέτισε τους τηλεθεατές με την πρώτη καλησπέρα, όντας έτοιμη για μια… μεγάλη βραδιά.

Στο πλευρό της θα είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης, με τον οποίο θα αναδείξουν την σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξέφρασε τη χαρά της για την εκπομπή και ανέφερε ότι επιτέλους μπορεί να απολαύσει το σκηνικό, καθώς μέχρι να βγει στον αέρα το έβλεπε μόνο από το… παρασκήνιο.

Εξήγησε επίσης γιατί επέλεξε τη βραδινή ζώνη, αναφέροντας ότι μετά από τόσα χρόνια καθημερινής εκπομπής, αισθάνεται ότι μπορεί να εξερευνήσει περισσότερες θεματικές και να προσφέρει περισσότερη ευκαιρία για διάλογο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε ότι η επικοινωνία με τους τηλεθεατές είναι σημαντική για εκείνη και ελπίζει να δημιουργηθεί μια ομάδα αλληλεπίδρασης.

Αναλυτικά τα πρώτα της λόγια

«Καλησπέρα! Αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Δώσε μου τα πλάνα αυτής της εκπομπής και δεν μπόρεσα να απολαύσω το σκηνικό γιατί ήμουν στα παρασκήνια.

Θα μου πείτε γιατί βράδυ. Ξέρετε γιατί; Όλα αυτά τα 9 χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σαν να γράφουμε έκθεση για το Γυμνάσιο. Νιώθω τώρα που πήγαμε το βράδυ ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες και για τη ζωή γενικότερα.

Και να αλλάξουμε τα δεδομένα αλλά να μάθουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα. Και εσείς θα μάθετε και εγώ θα μάθω και θα γίνουμε μια ομάδα διάδρασης.

Δεν μου αρέσει στη ζωή να λέω πολλά πράγματα αλλά η σχέση μας να χτίζεται», είπε με χαμόγελο η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ