Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου – “Μου λένε να πεθάνω και να μην κάνω παιδί”

Σε κλάματα ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής λέγοντας πως δέχεται επίθεση στα social media. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα βγήκε εκτός εαυτού για την έντονη κριτική στο twitter επειδή στήριξε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην υπόθεση διαρροής του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

«Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ για όλο αυτό που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στα social media” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου μη μπορώντας να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση.

“Ειλικρινά σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά. Πεσ’ τε την στους θύτες όσο θέλετε. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση, κανέναν λόγο και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν χίλια δυο δικά τους προβλήματα και εσείς να βαράτε και άλλο και να πονάνε” συνέχισε υποστηρίζοντας πως δέχτηκε επίθεση και ακόμη γιατί είναι στο ίδιο κανάλι με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλω να στηρίξω και την Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσω. Η κοπέλα το δικαιολόγησε και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Όμως, πραγματικά, μου κάνουν επίθεση ακόμα και στο ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή» τόνισε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δηλαδή ειλικρινά είστε… Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να εύχεστε τέτοια πράγματα και να καταριέστε; Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος και να βγει την επόμενη ημέρα να ζητήσει συγγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα τον στηρίξω τον Δημήτρη όταν είναι ο σύντροφος του θύματος» υποστήριξε.

«Να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να έχεις μετά και μια γενικότερη επίθεση… Λες, τι γίνεται τώρα Θεέ μου; Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ, παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου επειδή έκανα το αυτονόητο; Στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε αγκαλιά την παρουσιάστρια για να της συμπαρασταθεί με την ίδια να αποκαλύπτει: «Μου γράφουν να πεθάνεις και να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα εσένα».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.