Κατερίνα Καινούργιου: Έτρωγε σε διπλανό τραπέζι με την Κατερίνα Μονογυιού τη στιγμή του τροχαίου – “Έφυγε αναστατωμένη”

Το φρικτό τροχαίο με την Ferrari στη Βούλα στο οποίο έχασε την ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε πως το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με την αδελφή του άτυχου οδηγού, την βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε πως έτρωγαν σε διπλανά τραπέζια στο κέντρο της Αθήνας μέχρι που κάποια στιγμή η Κατερίνα Μονογυιού έφυγε πολύ αναστατωμένη.

«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με έναν φίλο μου για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού. Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Κατά τις 21:30 τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έφυγα κι εγώ με τον φίλο μου και καθώς πήγαινα στο σπίτι με παίρνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι πριν από λίγο διάβασε πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε. Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή κι έφυγε αναστατωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ