Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα σοκαριστική μαρτυρία για το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Σοκ προκαλεί το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Την ώρα που οι έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη, μία νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως. Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, κάτοικος της περιοχής περιγράφει όσα είδε από το μπαλκόνι του, αμέσως μετά το τροχαίο.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και η κοπέλα που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε με έναν οδηγό ταξί, ο οποίος είδε με τα μάτια του το δυστύχημα.

«Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο» σημείωσε λέγοντας πως η αντιπροσωπεία απ’ όπου ο οδηγός παρέλαβε το υπερπολυτελές όχημα απέχει 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο που έχασε τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν ακούσει τον θόρυβο και απορούν πώς έγινε.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Προσπάθησε να αποφύγει πεζό ο Τζώρτζης Μονογυιός;

Η Ferrari που είχε αγοράσει ο 45χρονος οδηγός και πατέρας δύο παιδιών, προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο, πήρε φωτιά και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

τροχαίο - Βούλα - Ferrari

Η Τροχαία Ελληνικού διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο Τζώρτζης Μονογυιός ενδέχεται να προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό και ο ελιγμός που έκανε, ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα, οδήγησε στο να χαθεί ο έλεγχος και να προσκρούσει το πολυτελές αυτοκίνητο στο δέντρο.

Η Ferrari, την οποία ο 45χρονος είχε αγοράσει μόλις λίγα λεπτά πριν από την πρώτη βόλτα και η οποία αποδείχθηκε μοιραία, τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ αμέσως μετά την πρόσκρουση, ένας περαστικός πήγε κοντά φωνάζοντας έντρομος «βγείτε, βγείτε» και έσπευσε να βοηθήσει την γυναίκα του 45χρονου.

Η Τροχαία ήδη συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν σε σπίτια ή καταστήματα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή του απεγκλωβισμού της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ