Κατερίνα Καινούργιου: Οι σκέψεις για κατάψυξη ωαρίων – “Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου”

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια δεν κρύβει την έντονη επιθυμία της να γίνει μαμά, αντίθετα την εκφράζει δημόσια όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα.

Καλεσμένη της εκπομπής “Super Κατερίνα” ήταν το πρωί της Πέμπτης η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία αναφέρθηκε στην κατάψυξη ωαρίων που έχει κάνει. Με αυτή την αφορμή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως και η ίδια σκέφτεται να υποβληθεί σε αυτή την διαδικασία μέσα στον επόμενο μήνα.

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε επίσης πως έχει ήδη κάνει πολλά ραντεβού με γιατρούς και έχει διαπιστωθεί πως μία ορμόνη που δείχνει την γονιμότητα είναι πολύ χαμηλή, γεγονός που σημαίνει ότι θα δυσκολευτεί να κάνει παιδιά με φυσικό τρόπο αν δεν καταψύξει άμεσα τα ωάριά της.

“Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη -έχω περάσει δύσκολα προσωπικά- σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή” ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

“Το δύσκολο είναι όταν δεν είσαι σε σχέση, αυτό που βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και πέτυχα πολλά στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό” σημείωσε τέλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ