Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Τον στοχοποίησαν για ροζ βίντεο

Στο επίκεντρο βρίσκεται από χθες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με το όνομά του να είναι ανάμεσα στα πρώτα trend στο Twitter.

Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στοχοποιήθηκε από τους χρήστες των social media όταν μια εκπομπή τον “φωτογράφισε” ότι είναι ο γνωστός δημοσιογράφος που κατηγορείται για revenge porn έπειτα από μήνυση που κατέθεσε επιχειρηματίας.

Η εκπομπή “Super Κατερίνα” είχε σήμερα ρεπορτάζ για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο που κατηγορείται, σύμφωνα με το οποίο, αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο εξωτερικό και στο παρελθόν έχει υπάρξει και κεντρικό πρόσωπο σε παρουσίαση εκπομπής.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. “Γίνεται ένα λαϊκό δικαστήριο, ανώνυμα κιόλας” ανέφερε ο παρουσιαστής προσθέτοντας πως “μπορεί όλα αυτά τα δημοσιεύματα να φτάσουν στις οικογένειές μας”.

“Παιδιά λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δεν ξέρετε από πίσω τι υπάρχει” είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως ο μεγαλύτερος φόβος του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν αφενός μην φτάσει κάτι τέτοιο στα αυτιά της γιαγιάς του η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο και αφετέρου μην βλάψει το κύρος της εκπομπής.

Το μοντέλο και παρουσιαστής συνέχισε να κλαίει με την Κατερίνα Καινούργιου να ζητά να πάνε σε διαφημίσεις.

 

Οι χρήστες στο Twitter, έπειτα από αυτό, άρχισαν να ζητούν συγγνώμη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ