Βούρκωσε στον “αέρα” ο Γιώργος Παπαδάκης – Τι συνέβη

Σοκ και φρίκη έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττικής.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άντεξε και βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” ζητώντας μάλιστα να διακοπεί η συζήτηση.

Σημειώνεται ότι καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία αποκάλυψε πως οι υπάλληλοι του ορφανοτροφείου που ωθούσαν και παρότρυναν παιδιά σε ερωτικές περιπτύξεις και πράξεις ήταν γυναίκες. Επίσης σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για αγοράκια ηλικίας 7 έως 11 ετών που εκείνες παρακολουθούσαν ενώ ελέγχεται εάν κατέγραφαν τις πράξεις και σε βίντεο, για διάφορους λόγους.

Στις πράξεις αυτές φέρονται να «πρωταγωνιστούσαν» τουλάχιστον τέσσερα μικρά παιδιά που φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν.

Μια αναφορά της Δόμνας Μιχαηλίδου, στο τέλος της συνέντευξης για την άλλη σοβαρή υπόθεση, που αφορά στον θάνατο ΑΜΕΑ σε δομή της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε νέο σφίξιμο στο στομάχι. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άντεξε και βούρκωσε “στον αέρα” ζητώντας να διακοπεί στο σημείο εκείνο η εκπομπή και η συζήτηση του με την υφυπουργό.

“Μην μου ξύνετε πληγές, έχω ζήσει 56 χρόνια με την αδελφή μου που είχε σύνδρομο Down. Δεν θέλω να το συζητήσουμε, σας παρακαλώ” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με τρεμάμενη φωνή.

 

Γιώργος Παπαδάκης: Η εξομολόγηση για την αδελφή του

O Γιώργος Παπαδάκης έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αδελφή του που έπασχε από σύνδρομο Down.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Late Night” με τον Γιώργο Λιάγκα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είχε πει ότι “δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για την αδερφή μου, αντιθέτως έχω παίξει ξύλο. Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11, 12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω. Μου την έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το ‘χαζό κοριτσάκι’ που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα”.

“Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down. Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου” είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Παπαδάκης.

“Και πήγαινα Τρίτη γυμνασίου όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν…” είχε πει.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.