Τραγωδία στην Ηλεία: Οικογένεια ξεκληρίστηκε μέσα σε ένα μήνα από κορονοϊό

Σκληρό χτύπημα της μοίρας δέχτηκε μια οικογένεια από χωριό της Ηλείας, καθώς ένας 54χρονος ιερέας, ο πεθερός του και η πεθερά του έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό μέσα σε έναν μόλις μήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα πήγε να επισκεφθεί τους γονείς της στην Αθήνα, δίχως όμως να γνωρίζει ότι νοσεί, με αποτέλεσμα να κολλήσει και τους δύο. Το ζευγάρι κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς ήταν ανεμβολίαστοι.

Επιστρέφοντας στην Ηλεία κόλλησε τον επίσης ανεμβολίαστο 54χρονο σύζυγό της, ο οποίος εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου λίγες μέρες μετά τα πεθερικά του. Μερικές μέρες αργότερα νοσηλεύτηκε και η πρεσβυτέρα στο ίδιο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, με διαφορά λίγων ημερών έφυγαν από τη ζωή οι δύο γονείς της και ο 54χρονος ιερέας από επιπλοκές του κορονοϊού.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι όλα αγόρια νόσησαν με κορονοϊό και μάλιστα ο 25χρονος που είναι μαθηματικός που κατοικεί στην Αθήνα νοσηλεύτηκε, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίσει τελικά σοβαρό πρόβλημα.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ