Η τελευταία εκπομπή της Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ, «Μαμά-δες», θα προβληθεί σήμερα, Σάββατο (18/1), με την ηθοποιό να αποχαιρετά πριν από την προβολή του επεισοδίου, το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της, με μία μακροσκελή ανάρτηση στα προσωπικά της social media.
Υπενθυμίζεται, πως η Τζένη Θεωνά εγκαταλείπει τον ρόλο της παρουσιάστριας στην κρατική τηλεόραση και αναλαμβάνει έναν ιδιαίτερο ρόλο, στην νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1, «Μαμά στα κρυφά».
«Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι»
«Αντίο! Τελευταία μου εκπομπή σήμερα. Η φωτό δεν αντιπροσωπεύει το κέφι, το μπρίο, την ομορφιά μας και την χαρά που είχαμε αυτά τα τρία χρόνια. Αλλά ήταν η στερνή μας μέρα παρέα κι ενώ πασχίζαμε να κάνουμε πάρτυ, ήμασταν μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες. Λένε πως στην δουλειά δεν είναι απαραίτητο να γίνουμε και φίλοι. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω μόνο με την λογική. Αλλά το συναισθηματικό κομμάτι μου είναι το πιο σημαντικό.
Και στις @mamades_ert παρόλο που δεν ήταν απαραίτητο, είχα την ευλογία, να κάνω φίλους. Kάποιοι έγιναν οικογένεια, και όλοι τους είναι άνθρωποι που τους αγαπώ όχι μόνο για το ταλέντο και τον επαγγελματισμό που αναμφισβήτητα διαθέτουν. Λείπουν κάποιοι πολύ σημαντικοί, είναι τυχαίο, και θα προστεθούν.
Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, εσάς τους λατρεμένους μας τηλεθεατές και τους δεκάδες καλεσμένους μας. Εύχομαι δύναμη σε όλους εσάς που έχετε αναλάβει την ευθύνη ή την φροντίδα ενός πλάσματος, σε όλους τους ανθρώπους που έχουν τον δύσκολο ρόλο του γονέα και πάνω απ’ όλα σ’εσάς που τον επιθυμείτε και παλεύετε γι’ αυτόν. Όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε. Εύχομαι ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος και η πολιτεία πιο φιλική σ’ αυτό τον σκοπό.
Νιώθω απ’ την καρδιά μου ν’ αναβλύζει αγάπη. Νιώθω απίστευτα τυχερή. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Καλή αντάμωση!», έγραψε η Τζένη Θεωνά στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.