Το Καφέ της Χαράς: Η είσοδος της Ζέτας Δούκα “τρέλανε” τα social media – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκάλεσε η Ζέτα Δούκα με την είσοδό της στο “Καφέ της Χαράς” με τους χρήστες του διαδικτύου να παραληρούν τόσο για την εκρηκτική εμφάνιση της ηθοποιού όσο και για τον ρόλο που υποδύεται.

Εγκαίνια είχαν στο “Καφέ της Χαράς” και ο Περίανδρος συνωμότησε με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ και επιπλέον υποδαυλίζει τη ζήλια του Φατσέα προς τον Όθωνα που θεωρεί ότι «εξοφθαλμιά» το γυναικάκι του. Αλλά το σχέδιο του Περίανδρου δεν ευδοκίμησε γιατί ο αστυνόμος έβαλε στο μάτι την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μέθυσε.

Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι συμβαίνει, όχι μόνο είδε τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο, αλλά κινδύνευσε και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.

Πάντως, οι χρήστες του twitter συσχέτισαν τον “Αστέρη” πατέρα της Βάλιας με τη Στέλλα, ρόλο τον οποίο υποδύεται η Ζέτα Δούκα και ξεσάλωσαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι η “Στέλλα”

Η Στέλλα εμφανίζεται ουρανοκατέβατα την βραδιά των εγκαινίων του νέου Καφέ της Χαράς και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει την Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν.

Η Στέλλα έχει μια ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι. Η Βάλια θα την συμβουλέψει να κρύψουν το παρελθόν της, έτσι λένε ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το ποια είναι η ξανθιά μπαργούμαν και από πού έρχεται. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Η Στέλλα δεν φοβάται τίποτε, αλλά και δεν ελπίζει τίποτε.

Είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στους άντρες και έχει σοβαρούς λόγους γι’ αυτό. Η μισανδρία της συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση. Ο Περίανδρος θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της, αλλά η γοητεία της είναι θανάσιμη παγίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ