Τι απαντά η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που εκνευρίστηκε στον «αέρα» – «Το θέμα έχει παρατραβήξει»

ΕΡΤ

«Το θέμα έχει παρατραβήξει» λέει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαρίνα Καλτάκη, η οποία δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό της στον τηλεοπτικό «αέρα» πριν από μερικές ημέρες, όταν την διέκοψαν πριν ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της.

«Μια στιγμούλα να πω όλο το ρεπορτάζ», είπε η δημοσιογράφος όταν την διέκοψε ο παρουσιαστής, όπως φαίνεται στο βίντεο που διακινήθηκε στα social media, προκαλώντας πολλά σχόλια.

Η δημοσιογράφος θέλησε να διευκρινίσει τα όσα συνέβησαν στον τηλεοπτικό «αέρα» με ανάρτηση που έκανε στο Facebook. «Οι σωστοί παρουσιαστές κρίνονται από την ικανότητά τους να διαχειρίζονται σωστά τον χρόνο που έχουν στην διάθεσή τους», σημειώνει στην ανάρτηση και προσθέτει πως «αφορά ωστόσο τον δημοσιογράφο το αν του επιτρέπουν να κάνει σωστά την δουλειά του ή τον ακυρώνουν συστηματικά και κατ’ επανάληψιν».

«Πόσο μάλλον όταν σου δίνουν τον λόγο και σου λένε από το ακουστικό “τελείωνε” ενώ το γεγονός αφορά κάτι τόσο σημαντικό όσο η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!», προσθέτει η δημοσιογράφος στην ίδια ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο με τα όσα έγιναν στον τηλεοπτικό «αέρα»:

Exit mobile version