Τα 5 καλύτερα ντοκιμαντέρ του Netflix για τη φύση που για να δείτε τον Μήνα της Γης

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της Γης, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τον πλανήτη μας, που μας συντηρεί, μας εμπνέει και μας προκαλεί δέος κάθε μέρα που περνάει.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από το να παρακολουθήσετε ένα ή δύο ντοκιμαντέρ για τη φύση στο Netflix. Η πλατφόρμα φιλοξενεί τόσες πολλές εντυπωσιακές μελέτες του κόσμου γύρω μας, από μια ευρεία ματιά στα είδη ζώων και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέχρι τις κοινότητες των χιμπατζήδων και τις περίπλοκες κοινωνικές τους λειτουργίες.

Αυτά τα όμορφα ντοκιμαντέρ και οι προβολές της φυσικής ομορφιάς της Γης αξίζουν για να αφιερώσετε μερικές ώρες από τη μέρα σας προκειμένου να τα απολαύσετε. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Δείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του Netflix για τη φύση.

Τα 5 καλύτερα ντοκιμαντέρ του Netflix για τη φύση:

  • Ο Δάσκαλός μου, το Χταπόδι
  • Ο Πλανήτης μας
  • Η Ζωή με Χρώμα με τον Ντέιβιντ Ατένμπορο
  • Η Αυτοκρατορία των Χιμπατζήδων
  • Our Great Natural Parks

Ο Δάσκαλός μου, το Χταπόδι

Ένας σκηνοθέτης αναπτύσσει μια ασυνήθιστη φιλία μ’ ένα χταπόδι σ’ ένα υποθαλάσσιο δάσος της Νότιας Αφρικής, μαθαίνοντας από το ζώο τα μυστήρια του κόσμου του.

Ο Πλανήτης μας

Απολαύστε τη φυσική ομορφιά του πλανήτη μας και μάθετε πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, σε αυτό το φιλόδοξο, θεαματικό ντοκιμαντέρ.

Η Ζωή με Χρώμα με τον Ντέιβιντ Ατένμπορο

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά τη φύση από μια νέα οπτική γωνία, δείχνοντας πώς τα ζώα χρησιμοποιούν το χρώμα για να επιβιώσουν.

Η Αυτοκρατορία των Χιμπατζήδων

Μια κοινότητα χιμπατζήδων ευημερεί σ’ ένα δάσος της Ουγκάντας, όπου αναπτύσσει κοινωνικούς και οικογενειακούς δεσμούς, και βιώνει επικίνδυνες εδαφικές διαφιλονικίες.

Υπέροχα Εθνικά Πάρκα

Με αφηγητή τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εθνικά πάρκα του πλανήτη.

Πηγή: FOXreport.gr

Εκατομμύρια χρήστες του Gmail πρέπει να διορθώσουν τώρα ένα λάθος που κάνουν και μπορεί να τους κοστίσει αρκιβά 

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με τον άνθρωπο των σπηλαίων σε 12 δευτερόλεπτα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ