Netflix: 6 σειρές με 100% στο Rotten Tomatoes για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 

Τι δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix; Αυτή η ερώτηση είναι δύσκολο να απαντηθεί, επειδή πάντα προστίθενται τόσες πολλές νέες σειρές στο Netflix και είναι αρκετά δύσκολο να τις παρακολουθήσετε όλες. Κάθε εβδομάδα, θα βρείτε δεκάδες νέες προσθήκες στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Επίσης πριν επενδύσετε τον χρόνο σας σε μία σειρά θα θέλατε να γνωρίζετε εάν αξίζει; Ευτυχώς, ο ιστότοπος συγκέντρωσης κριτικών Rotten Tomatoes μπορεί να σας βοηθήσει. Οι βαθμολογίες του σας δίνουν ένα καλό βαρόμετρο για την ποιότητα μιας σειράς.

Παρακάτω θα βρείτε 6 σειρές του Netflix που έχουν κερδίσει τέλεια βαθμολογία (100%) στο Rotten Tomatoes. Αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, οπότε ξέρετε ότι αυτές οι επιλογές αξίζουν.

Netflix: Οι 6 σειρές με 100% στο Rotten Tomatoes

  • Τέχνη που Φυσάει
  • Blue Eye Samurai
  • Η Γη με τα Μάτια της Κανκ
  • Troubled Teen Industry: Απάτες, Αιρέσεις και Απαγωγές
  • Arcane
  • Red Rose

Τέχνη που Φυσάει

Δέκα κορυφαίοι καλλιτέχνες ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε διαγωνισμούς δημιουργίας με φυσητό γυαλί, διεκδικώντας ένα έπαθλο 100.000 δολαρίων και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Blue Eye Samurai

Θέλοντας να εκδικηθεί όσους την έκαναν παρία στην Ιαπωνία της περιόδου Έντο, μια μαχήτρια ανοίγει ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι για να βρει τη μοίρα της.

Η Γη με τα Μάτια της Κανκ

Η Φιλομίνα Κανκ μάς μιλά για την πρόοδο που έχει –ή δεν έχει– σημειώσει η ανθρωπότητα, σ’ αυτό το έξυπνο σατιρικό ντοκιμαντέρ για την ιστορία του πολιτισμού.

Troubled Teen Industry: Απάτες, Αιρέσεις και Απαγωγές

Χρόνια μετά τον εγκλεισμό της σε σχολείο για απείθαρχους νέους, μια γυναίκα μιλά για τη διαφθορά και την κακοποίηση στη βιομηχανία των προβληματικών εφήβων.

Arcane

Εν μέσω της διαμάχης των πόλεων Πιλτόβερ και Ζάουν, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ μαγικών τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων.

Red Rose

Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες.

Πηγή: FOXreport.gr

Λύθηκε μυστήριο 27 ετών: Αυτή η χώρα έριξε την πρώτη πυρηνική βόμβα στο Fallout

«Μην πείτε λέξη»: Ειδικοί προειδοποιούν για «τηλεφωνήματα απάτες» που μπορούν να σας βλάψουν – Η σιωπή είναι η καλύτερη άμυνά σας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ