Πού βρίσκεται σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος – «Δέχεται πιέσεις να επανέλθει στο θέατρο ή σε σειρά και το σκέφτεται»

Ο διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης μίλησε στην εκπομπή του OPEN “Επί τόπου” με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τον Πάνο Μιχαλόπουλο αλλά και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει τον περασμένο Οκτώβριο στα social media, όπου για πρώτη φορά είδαμε πώς είναι σήμερα ο δημοφιλής ηθοποιός της δεκαετίας του 80′.

«Μένει στα χωριά της Μικρομάνης. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει εκεί. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι σχεδόν όσο γοητευτικός ήταν. Είναι πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη» ανέφερε.

«Είναι επιλογή του. Του αρέσει πολύ αυτό που ζει. Δεν έχει να κάνει με απομόνωση. Έχει πάρα πολλούς φίλους. Περνάει αρκετό χρόνο και στην Αθήνα. Απλά για λόγους που ικανοποιεί το μέσα του ακολούθησε αυτή τη διαδρομή», είπε ο φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απέχει από την υποκριτική τόσα χρόνια.

«Βέβαια μου ομολόγησε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις να επανέλθει είτε στο θέατρο ή σε κάποια σειρά και το σκέφτεται αλλά είναι θέμα δικό του αν θα επιστρέψει. Θα ήταν πολύ καλό να τον ξαναδούμε. Είναι πάρα πολύ υγιής, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και μου έκανε εντύπωση. Eίναι μια χαρά και νιώθει ευτυχισμένος» πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μιχαλόπουλου για την αποχή του από την τηλεόραση

Η δημόσιε εμφάνισή του ύστερα από καιρό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και στη συνέχεια προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος εξήγησε γιατί απέχει εδώ και 12 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση», είχε πει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

«Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου», είχε αναφέρει ο ηθοποιός. «Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» δήλωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ