Survivor-Τζέιμς Καφετζής: Μου λείπει το σούπερ μάρκετ – Άμα πάω πρέπει να βγάλω φωτογραφίες με όλους

O Tζέιμς Καφετζής εξέπληξε τους τηλεθεατές και τους συμπαίκτες του στο Survivor με την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Πολλοί τον θεωρούσαν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ, όμως εκείνος έκρινε ότι ο κύκλος του στο παιχνίδι ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

“Μπήκα στο Survivor 94,5 κιλά και ζυγίστηκα προχθές και είμαι 88,5 κιλά. Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού. Από τέλη Μαΐου έγινε 15 Ιουνίου και μετά 15 Ιουλίου. Δεν υπήρχαν πλέον ερεθίσματα. Έκανα παρέα με τον Νίκο γιατί με τους άλλους δεν ταίριαζα”, τόνισε ο Τζέιμς Καφετζής και πρόσθεσε:

“Όταν είχε πρωτομπεί ο Σάκης η Μαριαλένα είχε πάθει σοκ και της είχαμε πει ότι αν είναι να αγχώνεσαι θα τον ψηφίσουμε να φύγει. Αυτό είχε γίνει. Και μετά εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου. Ο Σάκης ήταν καλός παίκτης. Τότε την Μαριαλένα τη θεωρούσα φίλη και όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι μας μίλαγε για τον πρώην της.

Όταν ήμουν εγώ μέσα κινούσαν τα νήματα ο Σάκης και η Μαριαλένα. Όσο κερδίζαμε όλα ήταν καλά. Μετά άρχισαν οι ίντριγκες. Με το Νίκο μετρούσαμε μέρες. Ο Νίκος πέρασε κρίση τότε αλλά τον ηρέμησα. Τότε ήταν που πήραμε παράταση. Το πόδι του Νίκου είναι πολύ άσχημα τον είδα χθες”.

“Μου λείπει το σούπερ μάρκετ”

“Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή που είχα στη Ρόδο. Έγινε χαμός δεν το περίμενα. Θα γινόταν χαμός και με το Νίκο αλλά υπήρξαν οι φωτιές. Είναι περίεργο αυτό που μου συμβαίνει”, είπε ο Τζέιμς Καφετζής και κατέληξε: “Το κακό είναι ότι δεν μπορώ ακόμα να πάω σούπερ μάρκετ, που είναι το χόμπι μου, πραγματικά μου αρέσει να πηγαίνω σούπερ μάρκετ. Άμα πάω πρέπει να βγάλω φωτογραφίες με όλους. Μου λείπει το σούπερ μάρκετ.

Με την κοπέλα μου πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά πήγα στο και δεν έγινε. Το καλό με το παιχνίδι είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν βήμα για να κάνω κάτι άλλο.

Είναι και δεν είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης. Δεν με ενδιαφέρει αλλά ναι είναι ζευγάρι…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ