Ατζούν Ιλιτζαλί: Τι αποκάλυψε για το ελληνικό και το τουρκικό Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη επιφυλάσσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες του ελληνικού και του τουρκικού Survivor. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Το Πρωινό οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους και θα διεκδικήσουν ένα μεγάλο έπαθλο.

“Σας υποδέχομαι σε μία εβδομάδα που θα είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες μιας και θα έχει αρκετές ανατροπές και πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Για αυτό το λόγο δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας και δεν θα έχουμε και αποχώρηση”, είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

“Τις επόμενες μέρες με την ελληνική ομάδα θα γίνει ένα μικτό παιχνίδι. Εσείς οι Κόκκινοι θα είστε με τους Έλληνες Κόκκινους και εσείς οι Μπλε θα είστε με τους Έλληνες Μπλε. Θα είστε δύο ομάδες και ως ομάδες θα είστε μαζί και θα αγωνιστείτε. Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό”, ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί μιλώντας στους παίκτες του τουρκικού Survivor.

“Επίσης, θυμάστε πως όταν είστε εννέα – δέκα άτομα σε κάθε ομάδα, ο πάγκος θα έχει άλλη ενέργεια εκείνες τις ημέρες και το ξέρετε. Σας περιμένει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μαζί με ένα πολύ όμορφο έπαθλο”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ