Survivor: Νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης – Το χειροφίλημα και η επική ατάκα της «νύφης» – ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετά κοντά φαίνεται να έχουν έρθει στο Survivor o Νίκος Ρικουνάκης και η Χρύσα Χατζηγεωργίου παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες.

Την έλξη που υπάρχει ανάμεσά τους αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς, όταν έπιασε τον συμπαίκτη του να απομακρύνεται για ώρα μέσα στη νύχτα από την καλύβα των Κόκκινων στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/3).

Στο επεισόδιο της Τρίτης (5/3) ο Νίκος Ρικουνάκης και η Χρύσα Χατζηγεωργίου δεν έκρυψαν την αμοιβαία έλξη που νιώθουν μεταξύ τους, λαμβάνοντας τα περιπαικτικά σχόλια των συμπαικτών τους.

«Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι μορφή, θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Μου έχει πει ότι είναι φαν της Χρύσας, του λέω: μη τυχόν και δεν τη στηρίξεις στα αγωνίσματα, πρέπει να παραμείνει για να έχεις ελπίδες. Με άκουσε απ’ ό,τι βλέπω», ανέφερε ο James.

«Έχω τη θέση του κουμπάρου. Και εγώ και ο Παππάς. Πού φτάσαμε; Ο Παππάς εκτός από κουμπάρος έχει μία έξτρα ιδιότητα: είναι σύμβουλος σχέσεων. Θεωρώ ότι έχει την εμπειρία ως expert εργένης να καταλάβει αν κάποιος τρέφει συναισθήματα και αν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση», τόνισε με χιούμορ.

«Τελικά ο Νίκος είναι κρυφο…Χρύσα. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό. Χωρίς τη συγκατάθεση της νύφης όμως δεν γίνεται τίποτα! Έγινα και νύφη στο φετινό Survivor, άλλο που δεν ήθελα», ανέφερε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

«Το έμαθαν όλοι, το μυστικό μας δυστυχώς φανερώθηκε. Πέταγαν κάποια υπονοούμενα οι συμπαίκτες μου, δεν πήγε όπως το περίμενα. Μου έκαναν πλακίτσα, με πειράζουν οι Μπλε. Ό,τι προκύψει ας γίνει», δήλωσε ο Νίκος Ρικουνάκης.

Μάλιστα, ο 28χρονος Survivor δεν δίστασε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας να γονατίσει μπροστά στην παίκτρια των Μαχητών και να την εντυπωσιάσει χειροφίλημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ