Survivor All Star: Τα… γαλλικά του Τάκη και ο εκνευρισμός του Μπάρτζη – Ο «μύλος» στο συμβούλιο και ο πρώτος υποψήφιος

Ένα ματσάρισμα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη έφερε τους δύο παίκτες του Survivor All Star αντιμέτωπους τόσο που έφτασαν να χτυπάνε με αγκωνιές και σπρωξίματα ο ένας τον άλλον.

Survivor All Star: Έξαλλοι οι Κόκκινοι με τον Τάκη Καραγκούνια

Οι δύο παίκτες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης αλλά ξέφυγαν και οι δύο βλέποντας ο ένας τον άλλον άκρως ανταγωνιστικά. Αρχικά με τάκλιν, ύστερα με αγκωνιές αλλά και σπρωξίματα αλλά και τραβήγματα, άρχισαν να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με τον Τάκη στην τελική ευθεία πριν τις βολές να ξεσπάει, να πέφτει κάτω και να ωρύεται ότι χτύπησε το πόδι του, τη γάμπα του συγκεκριμένα.

Εκείνη την ώρα ο Τάκης άρχισε τα… γαλλικά με τον Μπάρτζη να δείχνει πραγματικά εκνευρισμένος και να του λέει πως δεν θέλει να τον ακουμπάει.

Ο Τάκης όμως συνέχισε, θεωρώντας πως εκείνος ήταν που δημιούργησε την όλη κατάσταση και τη Μαριαλένα που είχε δει όλη τη φάση να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Τάκη αλλά και να τον συνετίσει προκειμένου να λάβει τέλος η όλη ένταση.

Ο Τάκης όμως συνέχισε μέχρι που άρχισε να δέχεται τη φροντίδα του γιατρού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια.

Τελικά, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός όμως ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε όλους τους παίκτες για να τους ανακοινώσει πως οι δύο παίκτες αποβάλλονται από το παιχνίδι μετά το επεισόδιο ανάμεσά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την πρώτη ασυλία, με τους Μπλε να είναι αναγκασμένοι να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός πάντως, επεσήμανε ότι η απομάκρυνση Μπάρτζη και Καραγκούνια είναι προσωρινή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Χαμός και στο συμβούλιο

Ο έντονος αγώνας στο ματσάρισμα μεταξύ Μπάρτζη και Καραγκούνια έφερε ξανά τους δύο άντρες αντιμέτωπους στο Συμβούλιο όπου διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους.

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε πρώτος τον λόγο και κατηγόρησε τον Τάκη Καραγκούνια ότι όχι μόνο τον χτύπησε και του τραβούσε τα μαλλιά ενώ επεσήμανε ότι έβρισε το σπίτι του και την οικογένειά του.

Κάτι που έκανε τον Τάκη Καραγκούνια να γίνει έξαλλος και να φωνάζει πως δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Παραδέχτηκε ότι έβρισε τον ίδιο, όμως δεν αναφέρθηκε ποτέ στο σπίτι ή την οικογένειά του. Κάτι που έκανε τον Νίκο Μπάρτζη με τη σειρά του να θέλει να αποχωρήσει από το Συμβούλιο καθώς όπως είπε ένιωθε πως τον κοροϊδεύει με όσα λέει.

Ο Τάκης επεσήμανε επίσης πως εκείνος ήταν που τραυματίστηκε και πως το πόδι του συνεχίζει να είναι πρησμένο, παρ’ όλο που δεν ήταν κάτι σοβαρό, όπως είπαν οι γιατροί που τον εξέτασαν.

Τον λόγο αμέσως μετά πήραν οι συμπαίκτες του με τον Σάκη Κατσούλη να λέει ότι πρόκειται για ντροπιαστικά σκηνικά, για συγκεκριμένους παίκτες που προκαλούν τέτοιου είδους προβλήματα και επεσήμανε πως θεωρεί πως φταίνε και οι δύο για ένα τέτοιο περιστατικό. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμφώνησε με τον Σάκη και την τοποθέτησή του ενώ είπε ότι το τάκλιν του Μπάρτζη στον Τάκη έδειχνε σαν να είναι πρόθεση «θέλω να του κάνω κακό».

Ο Νίκος Μπάρτζης όμως εξερράγη με όλα όσα άκουσε, με τον Νίκο Μπάρτζη να εκρήγνυται και να λέει: «Θέλουν να με βγάλουν εγκληματία».

Το αποτέλεσμα ήταν Μπάρτζης και Τάκης να διασταυρώσουν για ακόμα μία φορά τα ξίφη τους και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Ο Λιανός κάπου εδώ έδωσε τέλος στην όλη φασαρία και τους διαξιφισμούς και έστειλε τους Μπλε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους μιας και είχαν χάσει την πρώτη ασυλία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ